Adela Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat pe plajă

 Cica Cristina
.

Adela Popescu a postat prima fotografie cu burtica de gravidă. Viitoarea mămică a plecat în vacanță cu soțul ei, Radu Vâlcan, și cu cei doi copii. Cei doi părinți s-au relaxat și au petrecut momente unice în familie. Iată primele imagini cu Adela Popescu însărcinată a treia oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este însărcinată a treia oară și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă. Vedeta a plecat în vacanță cu Radu Vâlcan și cei doi copii.

Adela Popescu și-a anunțat sarcina în direct, la Vorbește Lumea, când burtica nu era vizibilă. Și-a anunțat retragerea pentru a se proteja împotriva noului coronavirus și pentru a nu-și pune bebelușul în pericol.

Adela-Popescu-gravidă-1Adela-Popescu-gravidă-1

Adela Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Acum, vedeta se relaxează. Inițial a dat o fugă la munte, pentru ca micuții să se bucure de zăpadă.

Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchi. Necazul e că mi i-am încordat si eu, dar obrajii roșii ai micuților și placintele cu varză au facut să merite tot efortul”, a transmis Adela Popescu.

În imaginile de la munte, îmbrăcată gros fiind, burtica de gravidă a Adelei Popescu nu a fost atât de vizibilă. Acum, însă a plecat în Maldive, iar fotografiile în rochie au scos în evidență burtica de gravidă a actriței.

Citește și: Radu Vâlcan, primele declarații după ce Adela Popescu a anunțat sarcina:”Am aflat de aproape 4 luni”

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară:”Noi ne doream mult acest copil”

Citește și: Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea.Primele declarații

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță în Maldive

După escapada la munte, cei doi viitori părinți au plecat cu cei mici într-o destinație exotică. Au mers în Maldive, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cât de bine se simt. Un alt detaliu a mai ieșit în evidență și anume burtica de gravidă de Adelei Popescu care se vede acum foarte bine.

Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cît de des pot și cât de des mă lasă băieții”, a scris Adela Popescu în dreptul unei fotografii de familie.

Adela Popescu a postat o fotografie cu burtica de gravidă

Adela Popescu a postat mai multe story-uri din vacanță, dintre care una în care burta de gravidă este vizibilă.

„Dar ce avem noi aici?”, a scris vedeta în timp ce își proteja cu mâinile burtica de gravidă.

Reamintim că Radu Vâlcan și Adela Popescu își doresc o fetiță, însă cuplul nu pune pe primul plan sexul bebelușului, ci sănătatea acestuia și a mamei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton