Oana Roman: "Mihaela Rădulescu a făcut sacrificii din iubire pentru bărbații ei" | Oana Punct Roman

 Adina Vilcea
.

La Secretele Oanei, Oana Roman a vorbit despre Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea a povestit cum a cunoscut-o pe diva de la Monaco, dezvăluind totodată și un moment amuzant pe care l-au trăit împreună în urmă cu mulți ani.

 

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Oana Roman a povestit despre relația foarte apropiată pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu pe vremea când aceasta se afla într-o relație cu Dan Chișu.

„Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul unui dintre consilierii tatălui meu, Cazimir Ionescu. Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țirian, iar Ion Țiriac era foarte prezent în casa noastră în perioada aceea.  El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o peronalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el, dar și pentru că ea și-a dorit să le învețe„, a povestit Oana Roman. De altfel, prezentatoarea a dezvăluit un moment amuzant pe care l-a trăit alături de Mihaela Rădulescu.

„Țin minte că o dată ne duceam la o petrecere la Club 30, la un bal mascat, și ne-am dus noi la Teatrul Național să ne închiriem niște costume, iar ea, țin minte, și-a închiriat un costum de amazoană care avea un coif foarte mare. Când ne-am urcat în mașină ne-am dat seama că nu încape cu coiful respectiv, norocul a fost că mașina avea o trapă și a deschis trapa respectivă și și-a băgat coiful prin ea. Îmi place că nu avea niciun fel de inhibiții, nu le-a avut niciodată și se vede și acum, nici acum nu le are. Am simțit de la început la ea o ambiție extraordinar de mare de a ajunge undeva. Ea și-a urmat drumul ăsta cu extraordinar de multă tenacitate, cu foarte multă voință. Bănuiesc că în spatele reușitei ei  există și foarte multe sacrificii. Nu știu care au fost acelea, probabil și compromisuri, dar a trecut cumva cu brio peste ele. A făcut sacrificii din iubire pentru bărbații ei. De exemplu, cu Ștefan Bănică Jr. a locuit într-un apartament absolut banal, cu Dani Oțil a alocuit într-o garsonieră, adică a făcut și chestii din acestea, deși îi place luxul foarte mult”, a mai declarat Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o prezintă în fiecare joi, de la ora 15:00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Citește și:

Oana Roman, despre postarea Mădălinei Ghenea: „E un semn de ușoară instabilitate sau labilitate emoțională' | Oana Punct Roman

La 50 de ani, mama Antoniei a făcut schimbare totală de carieră

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton