Oana Roman, despre relaţia Mihaelei Rădulescu cu Dan Bittman: "A fost o relaţie sportivă din punct de vedere amoros!"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman, despre relaţia Mihaelei Rădulescu cu Dan Bittman. Secrete neştiute au ieşit la iveală. Vedeta a povestit despre relaţia de scurtă durată dintre cele două celebrităţi de la noi din showbiz, cântăreţul Bittman şi actuala iubită a lui Felix Baumgartner. 

Vedeta, la rubrica „Secretele Oanei”, a dezvăluit lucruri neştiute despre relaţia pe care a avut-o Mihaela Rădulescu Dan Bittman. Puţini cunosc faptul că ei s-au iubit acum ceva vreme.

Dan Bittman s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

„A avut o relaţie lungă cu Dan Chişu. Ea a mai avut o relaţie cu Dan Bittman. Zilele acestea am văzut un articol, un interviu dat de el în care el a vorbit despre relaţia cu ea. El pe vrea aceea era Don Juan-ul capitalei. (…) Cred că a fost prima mea iubire adolescentină. Eram îndrăgostită, dar el nu se uita la mine. (…)  Toate femeile îl iubeau maxim. El a avut o relatie cu Mihaela. Destul de sportiva din punct de vedere amoros, cum spunea el. El povestea că i se pare că ea arăta mai bine pe vremea aceea decât acum. Insinua că acum şi-a făcut prea multe intervenţii estetice. Îmi aduc aminte că s-au cunoscut undeva la un lounge cum spunem acum. (…) 
A doua zi a venit ea si ne-a povestit ca s-au simtit bine împreună. Felix a dus-o în stratosfera, dar el a dus-o în nori, conform melodiei pe care el o cânta pe vremea aceea. Spunea Bittman.”, a precizat Oana Roman în emsiunea „Oana punct Roman”.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista VIVA!.

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton