Oana Roman, despre tatăl său: "Am realizat că din 42 de ani de viață aproape 30 el a fost absent din viața mea" | Oana Punct Roman

 Adina Vilcea
.

Astăzi a apărut noul număr al revistei VIVA! pe coperta căreia se află Oana Roman împreună cu Marius Elisei și fiica lor, Isabela, astfel că în emisiunea pe care o moderează, vedeta a vorbit despre experiența trăită la shooting, dar și despre scrisorile pe care le-a scris fiecărui membru al familiei, moment care a făcut-o să realizeze un lucru care a întristat-o.

 

În noua ediție Oana Punct Roman, vedeta a dezvăluit câteva detalii despre conținutul scrisorilor pe care le-a scris membrilor familiei ei și pe care le veți putea citi în numărul de februarie al revistei VIVA! „Am scris o scrisoare pentru Isabela, o scrisoare pentru Matrius, o scrisoare pentru tata și o scrisoare pentru mama. Sunt niște rânduri foarte sincere pe care le-am scris din tot sufletul meu, cu inima foarte deschisă. Mi-am pus sufletul pe tavă scriind aceste scrisori și recunosc că în timp ce le scriam mi-au dat lacrimile. În momentul în care îi scriam scrisoarea lui Marius nu mai vedeam să scriu pentru că-mi curgeau lacrimi șiroaie și nu mai vedeam să scriu foarte bine. Eu consider că scrisoarea pentru Marius este cea mai emoționantă dintre toate scrisorile pe care le-am scris, vă invit să o citiți, pentru că în această scrisoare povestesc despre un moment crucial din relația noastră, ziua de 1 Mai 2014, care pentru mine este ziua în care m-am născut pentru a doua oară, în sensul în care am trecut printr-o intervenție chirurgicală foarte complicată în urma căreia nu știam dacă o să supraviețuiesc”.

Însă atunci când a scris scrisoarea către tatăl ei, Oana Roman a realizat un lucru care a întristat-o profund.

„Mai este o scrisoare pentru tata, o scrisoare scurtă, poate cea mai scurtă, plecată dintr-o foarte mare durere pe care o am în suflet, o scrisoare care vorbește despre dor, despre lucrul de care îmi e dor, pentru că de fapt îmi e dor de el foarte tare și scriind această scrisoare am realizat că din 42 de ani de viață aproape 30 el a fost absent din viața mea„, a continuat Oana Roman.

Citește și:

Cum a slăbit Lino Golden, 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea, 30 de kilograme în 3 luni!

Anca Pandrea, amintiri dureroase. Actriţa vorbeşte despre sarcina pierdută şi de ce n-a avut copii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton