Revista Viva! şi L'Erbolario ţi-au pregătit Super Premii

 maraluca
.

produse Lţerbolario cadou

Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 225 de seturi pentru îngrijirea corpului  LErbolario, în valoare de 79 de lei fiecare! Seturile sunt compuse dintr-un spumant de baie și o cremă fluidă de corp.

 

Îți doreşti ca pielea ta să fie răsfățată? Este cât se poate de simplu!

Tot ce trebuie sa faci este să răspunzi corect la întrebare și să completezi  formularul de mai jos cu datele tale şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 225 de seturi. Mult success!

 

Sensiblu

Produsele L’Erbolario sunt disponibile în farmaciile Sensiblu selecționate,detalii aici.

Urmareste-ne și pe Facebook. 

 

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor! Puteti consulta lista  de castigatori dand un click pe imaginea de mai jos:

Cei care au fost extrasi de doua sau mai multe ori vor primi un singur premiu, mai jos fiind lista cu o noua extragere in care oferim produsele ramase catre alti participanti ce nu au avut sansa de a fi extrasi initial.

 

Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa [email protected], pana in data de 28 aprilie, in care sa specifice premiul castigat, site-ul pe care au participat si datele de contact (numele complet, adresa exacta si numar de telefon).

 
 

Verificare

 

1. Concursul este valabil în perioada 3 aprilie – 17 aprilie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe pagina www.viva.ro, la acest articol de concurs, in data de 20 aprilie 2015

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

4. Premiile vor fi expediate in termen de 30 de zile de la primirea datelor de contact din partea castigatorilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton