CONCURS: Tableta Lenovo poate fi a ta!

 maraluca
.

Revista Viva! Si Flanco ti-au pregatit o noua surpriza. Participa la concurs si una din cele 3 tablete Lenovo IdeaPad A7-10 puse la bataie poate fi a ta.

Tableta Lenovo IdeaPad

Gadgetul minune va deveni companionul tau in aceasta vara. Te va insoti peste tot: fie ca esti in drum spre munca sau te relxezi in vacanta. Tableta Lenovo este usor de folosit, cu un design care o face si usor de transportat, ceea ce inseamna ca vei avea cu tine muzica, filmele sau cartile preferate in orice moment. Va fi imposibil sa va despartiti!

 

Unul dintre cele 3 premii este al tau! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale, raspunsul corect la intrebarea: Ce tip de procesor are tableta Lenovo IdeaPad A7-10?' si intri automat in tragerea la sorti.

 

Te ajutam cu un mic indiciu: raspunsul la intrebare il poti gasi aici.

 

Despre Flanco
Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse electronice, electrocasnice sau IT ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite.

Retailul este într-o continuă evoluţie, Flanco fiind promotor al inovaţiei şi tehnologiei. În magazinele Flanco găseşti tot ceea ce înseamnă produse cu performanţe superioare şi tehnologii de ultimă oră, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsă gamă de servicii.

 

FELICITARI CASTIGATORILOR: Oprea Andrei, Sarbu Mariana si Gherghely Maria!

 

Va rugam sa ne trimiteti un e-mail, in termen de 7 zile, la adresa [email protected], in care sa mentionati premiul castigat, pagina pe care ati participat si datele dumneavoastra (nume complet, adresa exacta si numar de telefon).

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.viva.ro

 

Extras din Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 09 iulie – 14 iulie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.viva.ro, la acest articol de concurs, in data de 16 iulie 2015.

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

 

Consulta intreg regulamentul aici.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton