Câştigă un curs gratuit de PR la DallesGO!

 Adina Rosetti
.

Te-a atras dintotdeauna domeniul Relaţiilor Publice? Vrei să înveţi de la cei mai buni profesionişti din domeniu? Viva.ro te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga un curs after work din care să înveţi toate secretele Relaţiilor Publice profesioniste şi eficiente.

Dalles3

 

Premiu – un curs gratuit de PR, organizat de Universul DallesGO

Format : 3 luni de zile, o dată pe săptămână, after work, între orele 18:30 – 21:30. Profesor : Ioana Mănoiu

Preţ: 1.600 lei

 

 

Participă la concurs și ai șansa de a câștiga cursul de PR, organizat de Universul DallesGO!

 

Până pe 8 mai, spune-ne într-un comentariu la acest articol de ce ţi-ar plăcea să afli mai multe despre PR şi eşti înscris în concurs! Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi.

 

Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră alege acum cursurile din portofoliul Universul DallesGO.

 

Cursul de PR de la Universul DallesGO îți rezervă o incursiune în lumea magică a PR-ului, descoperind miturile și provocările meseriei de la unul din cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu, Ioana Manoiu, co-founder GMP PR. Cursurile sunt destinate atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice.

 

De-a lungul a 12 intâlniri, participanții învață cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de corporate social responsabily, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin social media, să organizeze evenimente, să rezolve rapid crize de imagine și cum să dețină controlul comunicării eficiente. Fiecare cursant descoperă cum să proiecteze o imagine profesională credibilă şi cum să gestioneze managementul reputaţiei, dezvoltându-şi abilităţile de comunicare.

 

Ioana Mănoiu, profesorul cursurilor de PR, este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. În 2005 a lansat agenţia GMP PR.

 

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR. După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai importante nume din industrie si la profesori de top, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție.

 

Contact: www.dallesgo.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton