Câştigă un abonament Kangoo Jumps, oferit de Club kangoo by Diana Stirbu

 irina
.

 

unnamedunnamed

CONCURS:

Intră în concurs şi poţi câştiga una din cele trei abonamente, cu 12 şedinţe fiecare, pentru programul de slăbit Bye Bye Belly, puse la bătaie de Club Kangoo by Diana Stirbu.

Cum participi?

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi mai jos, în secţiunea de comentarii, la întrebarea Unde se va ţine vara aceasta tabăra de slăbit Bye Bye Belly?' şi esti automat înscris/ă  în tragerea la sorţi.

Câştigătorii sunt:

– Anca Sarbu

– Ramona Maria

– Mihaela Juganaru Stefanescu

Vă aşteptăm la sediul Ringier pentru ridicarea abonamentelor.
Adresa:
Novo Parc – 6, Dimitrie Pompeiu Blvd.
sec 2, 020337 Bucuresti

Diana Stirbu si-a deschis propria sala, Club Kangoo By Diana Stirbu din 2013. Diana a prezentat rubrica Sari pentru tine' in cadrul Observatorului Special de la Antena 1, unde concurentii inscrisi au dus o lupta apriga cu kilogramele in plus urmand foarte strict sfaturile si antrenamentele Dianei Stirbu.

Pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook pot fi gasite detalii despre programele de slabit si fotografii cu vedetele care au calcat pragul salii ei de kangoo jumps printre care se numara si Adela Popescu, Radu Valcan, Sore, Alina Eremia, Geanina Ilies, Ioana Maria Moldovan sau Diana Dumitrescu.

DIANA STIRBU ORGANIZEAZA EDITIA DE VARA A TABAREI DE SLABIT BYE BYE BELLY CAMP'

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps si personal trainer, organizeaza editia de vara a taberei de slabit Bye Bye Belly Camp' la Bran unde se pot inscrie toti cei care vor sa porneasca o lupta apriga cu kilogramele in plus, care vor sa slabeasca cel putin 5 kg si sa invete in acelasi timp sa manance sanatos.

In perioada 18-24 august a fost inchiriat un hotel exclusiv pentru aceasta tabara si va astept cu trasee de munte, pe jos sau cu bicicletele, antrenamente kangoo jumps si functionale, jogging, spa, agua gym, sauna, jacuzzi, toate gandite pentru a avea un corp armonios, pentru a fi in forma si pentru relaxarea mintii', povesteste antrenoarea.

Tabara este structurata pe sapte zile, insa exista posibilitatea de inscriere si pentru patru zile, de joi (21 august) pana duminica (24 august). Inscrierile se fac pe e-mail la [email protected].

Regulament oficial:
1. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.
2. Participanţii trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti.
3. Concursul este valabil în perioada 28 iulie – 31 iulie 2014.
4. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe viva.ro în data de 1 august 2014.
5. La concurs se poate participa o singură dată.
6. Nu se acordă contravaloarea premiilor.
7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton