Câştigă o lecţie de dans gratuită la Şcoala de Dans Arthur Murray

 irina
.

zDans Arthur Murray

Intră în concurs şi poţi câştiga una din cele două şedinţe de dans, puse la bătaie de studiourile Arthur Murray.

Ce trebuie să faci?

1. Intră pe pagina de Facebook Viva și dă Like postării concursului.


2. Comenteazǎ la postare rǎspunzând corect la întrebarea Pentru ce filme au creat coregrafii instructorii scolii Arthur Murray?”

Ce poţi câştiga?

Şcoala de dans Arthur Murray şi Revista Viva pun la bătaie două şedinţe de dans gratuite pentru oameni care îşi doresc să înveţe să danseze într-un mod distractiv, rapid şi uşor.

Când te poţi înscrie?

Poţi intra în concurs în perioada 22 aprilie – 29 aprilie 2014. Câştigătorii vor fi extraşi aleatoriu  pe 30 aprilie 2014. Mult succes!

Concursul s-a încheiat.
Câştigătoarea este Daniela Alexandra Husanu. Felicitări!

Prima şcoală de dans internaţional Arthur Murray s-a deschis în Bucureşti

Arthur Murray din Bucureşti este un spaţiu premium, pentru oameni care îşi doresc să înveţe să danseze într-un mod distractiv, rapid şi uşor. Sistemul Arthur Murray este unic în lume şi recunoscut pentru capacitatea sa de a face dansul plăcut, o formă de relaxare şi sursă de bună dispoziţie şi socializare.

Arthur Murray este cea mai extinsă reţea de studouri de dans din lume, ai cărei instructori se bucură de recunoaştere nu doar prin premii în concursurile internaţionale de dans, ci şi pe platourile de filmare, aceştia semnând coregrafii celebre precum cele din Dirty Dancing, Scent of a Woman sau Beauty and the Beast.

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume şi este cea mai extinsă reţea de scoli de dans de societate, cu studiouri deschise în Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa şi Australia.Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol American al succesului în antreprenoriat şi al dansului de societate.Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood şi teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule de referinţă în lumea dansului precum Dirty Dancing', Scent of a Woman', Beauty and the Beast' sau Dance with me'.  

 

Regulament oficial al concursului „Castigă o lecţie de dans gratuită la Şcoala de Dans Arthur Murray”

1. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.

2. Participanţii trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti.

3. Concursul este valabil în perioada 22 aprilie – 29 aprilie 2014.

4. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe viva.ro în data de 30 aprilie 2014.

5. La concurs se poate participa o singură dată.

6. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton