(P) 5 modele de sandale chic pentru vara 2013

 Adina Rosetti
.

Daca nu ai avut timp inca sa descoperi care sunt cele mai hot' tendinte in materie de incaltaminte de vara, site-ul miniprix.ro iti vine in ajutor si iti prezinta cele mai interesante modele de sandale pentru noul sezon.

 

De la sandale cu talpa joasa (model sanda romana), pana la tocurile ametitoare si platforme indraznete, toate aceste variante se regasesc in tendintele de moda pentru incaltamintea feminina din vara lui 2013.

Imprimeurile florale sau cele geometrice, tintele aurii, culorile tari si combinatiile alb-negru par sa fie favorite in lunile urmatoare.

Si daca iti imaginai cumva ca designerii au renuntat la animal print, afla ca sandalele de acest tip fac si in acest an legea.

1. Sandale negre cu toc ortopedic

Modelul acesta este usor de asortat la orice tip de tinuta (de la office la casual urban), iar elementul de particularitate este dat de o floricica crem din piele ecologica. Nu vei da gres alegand aceasta incaltaminte, mai ales ca picioarele tale vor putea sa se relaxeze in zilele caniculare.

2. Sandale romane de culoare roz neon

Sandalele romane, cunoscute si sub denumirea de sandale gladiator, au fost reinventate in vara lui 2013; creatorii de incaltaminte au gasit de cuviinta sa aduca din nou in atentia publicului culorile neon- iar rozul este, de departe, favorit.

Poarta aceste sandale cu catarama si barete alaturi de o perche de jeansi scurti si un tricou simplu din bumbac, de culoare alba. Si daca esti mai nonconformista, poti face o alegere si mai neobisnuita, purtand sandalele romane cu o rochita eleganta.

3. Sandale verzi cu toc comod

Un look sexy si chic nu presupune sa porti neaparat tocuri inalte; designerii au inteles foarte bine acest lucru, astfel incat au inclus in noile colectii tocurile pisicuta, comode si elegante deopotriva.

Sandalutele verzi se pot purta cu fuste, rochii vaporoase sau chiar cu pantaloni scurti. Vei vedea ca in scurt timp acestea vor deveni piesa de rezistenta in garderoba ta.

4. Sandale negre cu tinte aurii

Dupa ce in primavara pantofii cu tinte s-au regasit in garderoba oricarei fashioniste, iata ca si in sezonul estival incaltamintea cu tinte este un must-have. Nici nu e de mirare! O pereche de sandale negre cu tinte arata chic si iti da un aer elegant si feminin...

5.  Sandale animal print cu platforma si toc inalt

Incaltamintea animal print este extrem de stylish, asa ca o poti integra fara probleme in outfit-urile tale. Fie ca mergi in club sau la o petrecere, fie ca te duci la o simpla intalnire de afaceri, vei fi o aparitie surprinzatoare purtand acest model de sandale animal print.

Sandalele au un toc inalt si gros, iar catarama aurie din dreptul gleznei adauga un plus de frumusete acestui design.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton