Zodiile care urăsc să primească sfaturi de la ceilalți

 Sutiu Theodora
.

Zodiile care urăsc să primească sfaturi de la ceilalți. În viața de zi cu zi există foarte mulți oameni care nu suportă să primească sfaturi de la alții, indiferent dacă au nevoie de ele sau nu. Ei sunt dificili în astfel de situații, ba pot deveni violenți. Vestea bună este cei care urăsc sfaturile pot fi recunoscuți, în unele cazuri și după zodie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În astrologie, există unele semne zodiacale care urăsc să primească indicaţii sau sfaturi din partea celorlalţi. Aceşti nativi se descurcă cel mai bine atunci când acţionează independent şi nu suportă să aibă şefi.

Zodiile care urăsc să primească sfaturi: Berbec

Berbecul este prin definiție un nativ foarte încăpățânat, și tocmai de se află printre zodiile care urăsc să primească sfaturi. Când cineva îi spune Berbecului să nu facă ceva sau să nu îşi asume un risc, mai impulsionat devine să o facă.

Berbecul urăște să primescă sfaturi pentru că este capricios şi oricine nu e de acord cu el iese din viaţa lui. Dacă face o greşeală, e un motiv în plus de a învăţa ceva. Preferă să aleagă drumul mai greu, atât timp când e decizia lui. Berbecul nu evită astfel de situaţii, el se bucură de experienţă.

Primul semn al zodiacului este simbolizat printr-un animal puternic şi curajos, iar acest lucru nu este deloc întâmplător.

Sunt oameni de acţiune, instinctivi şi mereu tineri. Sunt energici şi au sufletul plin de bucuria de a trăi. Dar pot fi şi intoleranţi, impulsivi şi foarte sensibili. Sunt copiii teribili ai zodiacului, în continuă căutare a identităţii sufleteşti. Berbecii au sufletul tânăr și refuză să se maturizeze și mai ales să îmbătrânească.

Zodiile care să urăsc primească sfaturi: Gemeni

Gemenii fac și ei parte dintre zodile care urăsc să primească sfaturi. Pentru că sunt politicoși de fire, ei gemenii îi vor asculta pe cei care le spun ce să facă, dar, în final, îşi vor urma propria inima.

Ei au nevoie de flexibilitate şi de libertatea de a schimba lucrurile aşa cum vor, când vor. Uneori le poate lipsi constanța în viața, dar asta nu înseamnă că nu vor face ceea ce este necesar. Nu le e uşor să ia decizii, dar nu vor ca altcineva să decidă pentru ei.

Geamănul, zodia care urăște să îi se dea sfaturi, este asociat adesea cu tinereţea, comunicarea şi distracţia. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de amănunte despre orice, dar fără să îţi împărtăşească nimic din gândurile lor.

Zodiile care să urăsc primească sfaturi: Taur

La fel ca și Berbecul, Taurul este cunoscut pentru încăpăţânarea sa. Taurul urăște sfaturile şi nu crede că cineva poate avea o idee mai bună decât el despre ce trebuie să facă. Oricine poate să spună ce vrea, pentru că el va ignora totul.

Sfaturile, sugestiile şi indicaţiile nu îl deranjează, deoarecere are un simţ de sine foarte dezvoltat. Taurul nu acţionează niciodată fără să se gândească înainte la consecinţe.

Nativul Taur este, poate, cel mai stabil, consecvent și echilibrat dintre toate zodiile. Nu doar pentru că este guvernat de Venus, care aduce echilibru și armonie, ci și pentru că este un om cu picioarele pe pământ care apreciază lucrurile simple și frumoase, care apreciază munca și banii, confortul, familia, liniștea și pacea interioară.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi.

Zodiile care să urăsc primească sfaturi: Leu

Leul face parte și el dintre zodiile care urăsc să primească sfaturi. Este liderul care dă ordine nicidecum cel care le urmează. Leul ştie ce vrea şi ce trebuie să facă pentru a obţine ce îşi doreşte şi, atunci când nu obţine rezultatele scontate, îşi asumă întreaga responsabilitate pentru orice greşeală. E mult mai bine pentru el să-şi găsească propria cale decât să se ia după cineva care încearcă să-l ghideze

Acest semn zodical este marcat de Foc şi este un semn masculin, punând accentul pe acţiune, putere şi determinare. Nu o să vezi un Leu stând prea mult pe gânduri sau analizând zile întregi o problemă pe care o are de rezolvat.

Zodiile care urăsc să primească sfaturi: Vărsător

Și Vărsătorul face parte dintre zodiile care urăsc să primească sfaturi. Este mult prea independent pentru a accepta ca cineva să îi spună ce să facă. Totuși, dacă cineva încearcă să încerce, el nu va exista să facă fix invers.

Vărsătorul are un mod inedit de a face lucrurile şi, dacă ar urma indicaţiile altcuiva, asta îi poate înăbuşi creativitatea şi spiritul inovator.
Dacă un Vărsător promite că face ceva, o va face atât timp cât nu e deranjat de cineva care încearcă să îl ajute.

Nativii din zodia Vărsător, zodie de Aer, sunt firi neobişnuite şi greu de înţeles. Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite, sub influența unor idealuri sau visuri pe care uneori nici nu le pot atinge, fiind foarte departe de capacitățile lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton