Zodiile care sărută cel mai bine. Ele cunosc secretul pasiunii

 Laciu Andreea
.

Te-ai întrebat vreodată care sunt zodiile care sărută cel mai bine? Acești nativi reușesc să cucerească rapid pe oricine în doar câteva secunde. Astrele le aduc norocul în cale când vine vorba de dragoste. Află chiar acum dacă te numeri printre cei care cunosc secretul pasiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zodia Berbec

Este unul dintre cei mai sensibili și mai răbdători nativi din zodiac. Își dorește să demonstreze că se descurcă perfect în orice situație, inclusiv când vine vorba despre sărut. Nu ai de ce să te temi, pentru că nu este un nativ care să dea dovadă de falsitate într-o relație.

Zodia Taur

Este un nativ tandru, pasional în intimitate și deosebit de romantic. Chiar dacă are uneori accese de gelozie, odată ce capătă încredere în partenerul de viață, îl pun pe un piedestal. Apreciază tot ce este frumos și senzual. Comunică deschis cu partenerul și face totul cu sinceritate. Cu siguranță, fiecare sărut cu un Taur va fi de neuitat.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine în 2021. Sfaturi pentru fiecare zodie

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile. Nativii care nu pot fi mințiți

Citește și: Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

Zodia Rac

Este un nativ cu o putere mare de seducție. Puțini reușesc să reziste farmecului său, iar sărutul cu un Rac este o adevărată experiență magică. Este o fire sensibilă, timidă, care se bazează mult pe sentimente, conform Impact. Acest nativ debordează de sinceritate, îți oferă sufletul pe tavă și te iubesc sincer.

Zodia Leu

Reușește să facă mereu tot ce și-a propus, inclusiv pe plan sentimental. Sărută cu intenția de a cuceri din doi pași și trei mișcări. Este o fire pasională, care se îndrăgostește rapid. Dacă ai pus ochii pe un Leu, nu ai de ce să îți faci griji, pentru că stăpânește de minune arta sărutului.

Zodia Scorpion

Caută orice provocare îi iese în cale, indiferent că este vorba despre relații personale sau profesionale. Nu crede în dragoste fără pasiune, așa că sărutul este un aspect deosebit de important pentru acest nativ. Nu este obsedat de sărut, dar atunci când o face, te dă pe spate. Atrage ca un magnet partenerii și știe cum să îi facă să se simtă bine.

Zodia Săgetător

Dacă vrei să ai parte de un sărut plin de pasiune, atunci nu vei da greș cu un Săgetător. Completează topul celor mai apreciate zodii când vine vorba despre acest aspect. Chiar și în dormitor, sigur te va cuceri iremediabil, încă din prima noapte. Are o personalitate puternică și preferă să dețină controlul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton