Zodiile care dau vina pe fostul partener fiindcă nu a funcționat relația

 Oana Pantazi
.

Deși de-a lungul timpului, cu toții ne-am învinovățit poate, măcar o dată, partenerii pentru eșecul în cuplu, zodiile care dau vina cu precădere pe fostul partener pentru că nu a funcționat relația sunt doar patru… Iată care sunt motivele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zodiile care dau vina pe fostul partener fiindcă nu a funcționat relația. De obicei, observăm mai degrabă defectele și greșelile făcute de partener decât să ne asumăm vina în privința eșuării relației de cuplu, însă patru dintre zodii sunt mai mult înclinate decât celelalte spre victimizare. Iată care sunt acestea, ca să știți la ce să vă așteptați în momentul în care începeți o relație cu unul dintre acești nativi.

Zodiile care dau vina pe fostul partener – Berbec

Berbecii sunt partenerii ideali într-o relație, fiind extrem de atenți la nevoile partenerilor de viață. Cu un Berbec nu te plictisești niciodată, fiindcă care grijă să te răsfețe, știe exact ce-ți place și ce nu, și-ți va face întotdeauna cadoul potrivit. Dacă, dintr-un motiv sau altul relația nu mai merge, acești nativi vor considera că le-ai frânt inima și vor avea grijă ca toată lumea din jur să afle cum au fost ei trădați și cât de mult regretă că s-au complăcut în această relație. De aceea, trebuie să dați dovadă de diplomație în relația cu un Berbec și, nu în ultimul rând, de empatie, comunicarea în cuplu fiind esențială.

Citește și: Idei de cadouri în funcție de zodie.Alege surprize inedite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Taur

Taurii sunt una dintre cele mai fidele zodii, însă trădarea partenerului îi transformă radical. Devin introvertiți și se îndepărtează de persoana iubită, dar și de apropiații lor, în clipa în care simt că încrederea le-a fost înșelată și au fost mințiți. Așadar, este extrem de greu să realizezi ce se întâmplă, de fapt, cu ei. Mai mult, chiar dacă vina le aparține în egală măsura, acești nativi nu vor considera niciodată că au greșit și își vor acuza fostul partener pentru eșecul relației.

Gemeni

Zodiile care dau vina pe fostul partener fiindcă nu a funcționat relația. Sclipitori, amuzanți și mereu sufletul petrecerii, Gemenii nu consideră niciodată că ei sunt cei care au greșit într-o relație. Iar asta deoarece sunt convinși că ei depun întotdeauna toate eforturile pentru bunul mers al cuplului. Drept, urmare, vina este mereu a partenerului și nimic nu-i poate convinge de contrariu. Așadar, dacă ajungeți vreodată în situația asta cu un Geamăn, nu vă osteniți să-l faceți să-și asume vina, pentru că el nu are niciuna!

Rac – Zodiile care dau vina pe fostul partener

Zodiile care dau vina pe fostul partener fiindcă nu a funcționat relația. Cea mai familistă zodie a horoscopului, Racii sunt foarte atașați de partenerii lor și își doresc din tot sufletul ca relația lor să funcționeze. Poate tocmai de aceea, în caz că nu merge, aceștia obișnuiesc să păstreze legătura cu foștii. Desigur, au și un motiv ascuns – vor să li se confirme că despărțirea nu s-a produs din vina lor. Uneori, această legătură poate deveni toxică, în sensul că unii Raci nu se abțin și ajung să-și urmărească fostul partener chiar și după despărțire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton