Zodii puse pe scandal în luna iulie. Ferește-te de ele!

 Dumba Gabriela
.

Aspectul astral pentru unele zodii, în luna iulie, este ceva mai delicat! Unii dintre nativi sunt mai sensibili decât de obicei, le sare țandăra din te miri ce și au tendința să facă scandal de la o nemulțumire minoră. Ai de ales ori să-i menajezi și să faci tot posibilul să nu le dai apă la moară, ori să te ferești de ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nativii de apă vor să facă foarte multe lucruri în același timp, dar pe cont propriu. Vor fi tot mai reticenție la ajutoarele celor din jur.

Peștii nu acceptă să primească indicații ori sfaturi, chiar dacă acestea i-ar avantaja. Devin extrem de încăpățânați și pot rupe anumite legături de prietenie dacă tovarășii lor insistă să se impună.

Cel mai bine ar fi să asculți problemele Peștilor fără să arăți că știi tu mai bine cum ar trebuie să le depășească. Nimeni nu poate ști mai bine decât ei, mai ales că unele aspecte sunt destul de intime.

Este dreptul lor până la urmă cât de mult vor să se deschidă în fața celorlalți, chiar dacă vorbim despre cei mai buni prieteni. Unele lucruri nu pot fi spuse, pur și simplu, iar asta trebuie respectat, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Neogiță și iubitul ei, politicianul Cătălin Boboc:„În urmă cu două luni…’

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată:„Am încercat să filmez, dar…’

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Taurii, mai irascibili ca niciodată

Nici Taurii nu sunt cei mai buni comunicatori în iulie 2021. Probabil că vremea caniculară îi face destul de irascibili, așa că nu insista să îi chemi în anumite locuri în oraș mai ales pe căldură.

Ar fi bine să lași totul la latitudinea lor dacă nu vrei să pierzi prietenia cu ei. Pentru Tauri, lucrurile pot fi extrem de neplăcute pe plan sentimental.

În relația de iubire pot apărea cele mai multe controverse. Este o perioadă dificilă, dar o să își revină.

Scorpionii, regii nemulțumiților în luna iulie

Scorpionii sunt intangibilii lunii lui Cuptor. Nu au de gând să cedeze deloc în fața celorlalți. Sunt puși pe harță din primele zile ale lunii.

Scorpionii pot pune la cale strategii de răzbunare, mai ales dacă sunt convinși că o persoană le-a făcut rău. Pentru acești nativi, iulie este o lună plină de tensiuni, plină de evenimente neprevăzute, neplăcute.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton