Zodii dramatice. Nativii care sunt greu de suportat

 Mirea Roxana
.

Tuturor ne place să fim dramatici din când în când, însă există oameni a căror viață este o dramă continuă. Se poate spune că cei care fac din țânțar armăsar vor să atragă atenția celor din jur. Din punct de vedere astrologic, unele zodii sunt mai dramatice decât altele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zodii dramatice – Rac

Racii preferă să nu își cunoască emoțiile, indiferent de tipul acestora. Aceștia au o personalitate plăcută, însă pot deveni și niște prsoane foarte competitive. Schimbările lor bruște de temperament îi fac să devină emoționali și foarte capricioși. În aceste momente, pot să exagere foarte mult și să devină enervanți, în așa fel încât nicio persoană din jurul lor nu îi mai poate suporta.

Zodii dramatice – Leu

Leul poate câștiga titlul de regina dramei. Leilor le place să fie în centrul atenției și ar face orice pentru a atrage privirile celorlalți. Atunci când nu obțin ceea ce își doresc, devin aroganți, egoiști și irașcibili, însă stați fără griji. Stările acestea de spirit dispar așa de repede precum au și apărut.  

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Cât de sănătos este consumul de pește.Mihaela Bilic, adevărul despre contaminarea cu mercur

Citește și: Top 3 zodii care se pot îmbogăți ușor.Cine sunt nativii norocoși

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Zodii dramatice – Scorpion

Scorpionii sunt pasionali de felul lor, ceea ce poate fi un lucru bun. Însă, totul se schimbă atunci când această pasiunea poate da naștere unor probleme. De exemplu, Scorpionii se supără ușor atunci când nu le place ceva și reacționează foarte dramatic. Dacă ajungi să fi motivul de supărare al unui Scorpion, să nu te mire dacă acesta nu va mai vorbi cu tine un timp.

Zodii dramatice – Săgetător

Săgetătorii au o personalitate frumoasă și se bucură din plin de viața pe care o trăiesc. Totuși, tocmai pentru că este un spirit liber, Săgetătorul spune mai mereu ceea ce gândește, fără a se gândi că poate îl va răni pe cel de lângă el. Săgetătorii reacționează prea dur în unele momente, așa că prietenii lor trebuie să aibă răbdare cu astfel de persoane și să nu pună totul la suflet, potrivit elle.ro.

Zodii dramatice – Vărsător

Vărsătorii sunt persoane foarte relaxate, iar acest lucru poate să devină enervant pentru cei din jurul lor. Pare că nu îi interesează nimic. De asemenea, atunci când se enervează pe cineva, preferă să ignore persoana respectivă și să arate că nu îi pasă. În ciuda faptului că vrea să se arate nepăsător, Vărsătorul are și el puncte sensibile și chiar îi pasă de ceea ce se întâmplă, dar nu vrea să arate acest lucru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton