Trei zodii care te trădează când te aștepți cel mai puțin

 Dumitrache Laura
.

Trei zodii care te trădează când te aștepți cel mai puțin. De multe ori simțim nevoia să împărtășim anumite lucruri mai putin știute, unor persoane pe care le considerăm de încredere. Ei bine, trebuie să știi că sunt 3 zodii care te vor trăda chiar atunci când nu te aștepți. Nu trebuie să te bazezi niciodată pe ele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De cele mai multe ori evităm să ne ascultăm intuiția atunci când cunoaștem o persoană. Nu toată lumea are intenții bune, iar de cele mai multe ori oamenii sunt înșelători. Ar trebui să păstrăm o doză de scepticism cu privire la cei din jurul nostru. Ne va ajuta foarte mult pe viitor!

Trei zodii care te trădează când te aștepți cel mai puțin. Persoanele pe care abia le cunoaștem trebuie să le analizăm mai bine, pentru că în ciuda faptului că ne spun că au intenții bune, e posibil să ne dezamăgească profund. Află care sunt cele trei zodii care vor trăda cu prima ocazie!

Citește și: Top 3 zodii care nu acceptă un refuz

Citește și:Top 5 zodii care se întorc după despărțire și 3 zodii care nu iartă niciodată

Citește și:Cum arată prima soție a lui CRBL. Care este motivul pentru care Andreea a decis să divorțeze:”Ne-am despărțit într-o zi în care…”

Citește și:Ce superstiție are Maria Constantin și nu va face la nuntă:„A treia oară este cu noroc'

Zodii care te trădează cânt te aștepți cel mai puțin. Balanță

Deși nativii din zodia Balanță spun că apreciează corectitudinea, dreptatea, iar intențiile lor vor fi bune, nu ar trebui să le crezi. Aceștia știu să se ferească și cu greu sunt prinși pe picior greșit. Pentru Balanțe, pe primul loc vor fi nevoile personale, iar șansele de trădare sunt foarte mari.

Săgetător

Săgetorii sunt foarte ambițioși și întotdeauna sunt în căutare de obiective provocatoare. Puțini vor sta în calea lor, deoarece nativii din zodia Săgetător nu pot influențați prea ușor. Dorința lor de a reuși este prea mare și poate avea un impact negativ uneori. În speranta de a găsi oportunitatea care să le aducp beneficii, își pot trăda prietenii.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își urmează mereu intuiția. Aceștia lasă urme în viața tuturor persoanelor pe care le cunosc, iar atunci când vine vorba despre creativitate, au mare talent. Când apare o oportunitate în viața lor, nu se gândesc la ceilalți și o vor accepta. Își urmează principiile fără să țină cont de suferința celor din jur.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton