Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

 Dumba Gabriela
.

Taurul nu este o zodie comodă, nu se înțelege cu toată lumea și trebuie să știi cum să-l iei pentru a fi posibil un trai în comun. Pe de altă parte, Taurul este familist, fidel și generos cu persoanele care îi intră la suflet. Două zodii, însă, nu se vor înțelege niciodată cu Taurul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru zodia Taur, cei mai nepotriviți parteneri sunt Leul și Vărsătorul. Taurul este un semn zodiacal foarte realist, căruia îi place să se relaxeze, dar nu îi va plăcea, nu va iubi și nu se va înțelege cu toată lumea.

Guvernat de Venus, îi place conforul și luxul. Unui Taur îi place să fie independent și preferă să evite aventurile spontane cu risc ridicat.

Îi place să aibă totul planificat, organizat și bine gândit. E un semn blând și pașnic, care adoră să aibă companie și prieteni pe viață.

Se bazează pe compania celor care nu încearcă să-l influențeze în vreun fel, motiv pentru care acest semn zodical întâmpină dificultăți de înțelegere cu zodiile Vărsător și Leu.

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie

Citește și: Cum reacționează zodiile când sunt trădate.Leii sunt cei mai răzbunători

Zodiile care nu se înțeleg cu Taurul

Leu și Taur

Leului îi place să fie spontan și să se distreze fără planuri preconcepute. E mai mult pe partea sălbatică, ceea ce îngreunează relația cu un Taur. Taurul vrea un sentiment de siguranţă în viaţă, o bază solidă, dovezi de iubire, Leul are nevoie să fie în centrul atenţiei, să fie aplaudat la scena deschisă şi, mai ales, să fie respectat.

Leul o să se îndrăgostească de complimentele la care Taurul e maestru și o să ceară mereu mai multe şi mai multe… fiindcă are nevoie să se ştie în fruntea listei. Amândoi sunt înclinati spre lumea materiala, desi în moduri diferite: pentru Taur, materialul este o alinare, iar Leul pentru ca îi satisface ambitiile de succes si reprezinta pentru el o dovada a împlinirii, potrivit eastrolog.ro.

Însa nici Taurul, nici Leul, nu sunt animale prea usor de îmblânzit. Când va certati, nu ies scântei, se lasa cu incendii. Din cauza personalităților lor intense, cei doi nu pot forma o pereche și nu îi vom putea vedea nicidată într-o relație, nici măcar într-una de prietenie.

Vărsător și Taur

Vărsătorul este un semn zodiacal căruia nu îi place să-și facă planuri și care vrea să facă totul de unul singur fără a fi nevoie să se bazeze pe nimeni altcineva pentru a supraviețui, potrivit eva.ro.

Vărsătorul vrea ca Taurul să fie sincer, creativ și să arate cine este fără restricții. Taurul nu este foarte bun în a se deschide și a fi el însuși. Dacă ar face acest lucru, ar deveni mult mai atrăgător pentru Vărsător, dar, din păcate, nu este cazul, iar aceste două semne nu vor putea avea niciodată o relație romantică.

Firea conservatoare a Taurului poate intra in conflict cu Varsatorul innovator si impredictibil. Anumite  idei ale Varsatorului pot rezulta nepractice pentru Taur. Varsatorul este interesat de chestiuni sociale, diplomatie si politica, in timp ce Taurul crede ca o buna gestiune si caritatea vine de la sine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton