Zodii care fac multe alegeri greșite în viață

 Dumba Gabriela
.

Sigur că nimeni nu este perfect, însă unele zodii sunt mai indecise decât altele și fac mai multe greșeli din cauza grabei sau a lipsei de stimă, după caz. Trei zodii sunt recunoscute pentru felul în care se aruncă fără plasă de siguranță, fără a cântări riscurile și fără a lua în calcul consecințele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Locul 3: Zodia Pești

Nativii de apă sunt înconjurați mereu de oameni, dar descoperă relativ târziu care sunt prietenii lor adevărați și care sunt cei falși. Peștii nu au intuiție bună în alegerea prietenilor. De asta au mult de suferit încă din adolescență.

Ei își pun încrederea în primul servit deoarece nu se gândesc niciodată că persoanele cu care intră în contact ar avea intenții ascunse.

Peștii au nevoie de afecțiune mereu, așa că se vor arunca ușor în brațele oricui care poate mima grija față de ei. Trebuie să fie foarte atenți mai ales la deciziile pe care le iau în preajma vârstei de 30 de ani. Aceasta este cea mai vulnerabilă pentru ei.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Locul 2: Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt dintr-o bucată, iar încăpățânarea cu care tratează anumite situații poate juca în defavoarea lor. La fel ca Peștii, nu sunt foarte pricepuți în a-i psihanaliza pe ceilalți. Ba mai mult, toate scenariile pe care le fac sunt complet paralele cu realitatea, potrivit fanatik.ro.

Oamenii care în aparență le vor răul sunt, de fapt, cei care le vor binele și viceversa. Unii dintre nativi suferă de mania persecuției, au senzația că toată lumea are ceva cu ei și iau personal orice fel de replică a celorlați. Se consumă foarte mult și la nervi iau decizii pe care le regretă mai târziu.

Nativii de foc au nevoie mereu de un sprijin moral.

Nu se simt deloc bine singuri și își creează de-a lungul vieții cel puțin o dependență față de o persoană. Lecția lor este să învețe să se descurce singuri, să devină independenți din toate punctele de vedere.

Locul 1: Zodia Balanță

Pe primul loc nu se puteau afla alții în afară de nativii de aer, recunoscuți pentru că sunt cei mai nehotărâți din cele 12 semne.

Balanțele culeg, culeg și tot nu nimeresc. Reușesc să se maturizeze la capitolul alegeri în viață abia după vârsta de 40 de ani. Cele mai multe probleme apar în relațiile de prietenie.

Se pot trezi că oamenii în care au avut cea mai mare încredere sunt exact cei care știu să sape cel mai bine pe la spate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton