Veștile bune vin din vestul țării! Trei pacienți de peste 80 de ani s-au vindecat de COVID-19, în Arad: "Acest virus extrem de contagios poate fi învins!"

 Cica Cristina
.

În sfârșit, avem și vești bune, care nu vin numai din Timișoara! De data aceasta, aflăm că la Arad s-au vindecat trei pacienți cu vârste de peste 80 de ani.

Spitalul-Arad-1Spitalul-Arad-1

Cinci pacienți care erau testați pozitiv cu noul coronavirus au fost externați joi de la Spitalul Județean de Urgență Arad. Dintre aceștia trei aveau vârste de peste 80 de ani. Cel mai bătrân pacient care s-a vindecat are 89 de ani.

Alte doua femei de 82, respectiv 87 de ani au fost externate zilele trecute, după ce au fost declarate vindecate, notează ziare.com.

Citește și: Președintele Iohannis, un nou apel către români după ce s-a înregistrat o creștere semnificativă a cazurilor de coronavirus:”Trebuie să respectăm cu sfințenie măsurile de igienă și distanțare socială”

„Un pacient de 89 de ani s-a vindecat la Arad, de COVID-19! Vești bune de la Secția de Medicină Internă II unde, joi, s-au externat cinci pacienți vindecați de Coronavirus dintre care unul aflat la onorabila vârstă de 89 de ani! Este al treilea octogenar vindecat de Coronavirus la Arad care ne demonstrează, din nou, că acest virus extrem de contagios poate fi învins! Pacienții sunt externați și declarați vindecați după ce sunt testați cu testele II și III la interval de 24 de ore”, a anunțat Spitalul Județean de Urgență Arad.

Din totalul cazurilor confirmate, 114 pacienți s-au vindecat, iar 47 au încetat din viață. Rata de vindecare la nivel de judet ajunge la aproape 26%, iar a deceselor se apropie de 11%.

Sursa foto: Facebook/ Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Citește și: Papa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus.Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din Suceava

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton