Veste îngrijorătoare! Dr Streinu Cercel a anunțat când se termină pandemia de COVID-19

 Oana Pantazi
.

Pandemia de coronavirus este departe de a se apropia de sfârșit, avertizează doctorul Streinu Cercel. Iată care este estimarea medicului, de altfel, una deloc optimistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În condițiile în care în România, în ultima lună, numărul cazurilor de infectați cu COVID-19 sare aproape zilnic de 1.000, iar apropiata începere a școlilor va duce, probabil, la o creștere a cazurilor, medicii ne avertizează că pandemia de coronavirus este încă departe de final.

Toate unitățile sanitare din România vor deveni spitale COVID-19

Dacă estimările inițiale aveau ca dată-limită anul 20121, iată că managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei-Balș” din București, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, nu este la fel de optimist. Estimarea făcută de către reputatul medic este de natură să-i îngrijoreze pe români!

Conform lui Streinu-Cercel, pandemia de COVID-19 nu va dispărea până în anul 2023, notează mediafax.ro.

„Dată fiind situația, într-un timp, nu foarte îndepărtat, toate spitalele din România vor fi spitale COVID-19. Pandemia de coronavirus se termină în 2023!”, a spus prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor: „Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc”/ EXCLUSIV

21 de copii internați la ATI cu COVID-19!

Reputatul medic a adus în discuție și situația copiilor internați în acest moment în secțiile de Terapie Intensivă din țară, subliniind faptul că este important ca toată lumea să lupte contra pandemiei, nu numai doctorii.

„Sunt 21 de copii internați astăzi (8 septembrie – n.red.). Foarte puțini. Protocoalele de tratament la părinți și copii sunt diferite. Variază în funcție de greutatea pacientului”, a mai precizat medicul.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton