Venus intră în Săgetător pe 7 octombrie 2021. Cum sunt afectate zodiile

 Sutiu Theodora
.

Planeta Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Această tranziție va aduce schimbări importante pentru mai multe zodii. Venus este planeta iubirii, iar tranzitul în Săgetător favorizează Gemenii, dar și alți nativi vor avea parte de o perioadă favorabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Berbecii sunt implicați în tot felul de proiecte interesante și ajung să respecte cu strictețe reguli, deși nu prea le stă în caracter. Ei devin mai disciplinați și preocupați mai degrabă de partea profesională a vieții lor.

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Taurii rezolvă tot

La fel ca Berbecii, Taurii sunt și ei foarte ocupați. Proiectele dificile pe care le duc la capăt le aduce respect din partea celor din jur, fie ca este vorba de familie sau carieră.

Gemenii se simt mai pregătiți ca oricând să facă aproape orice iar data de 7 octombrie poate fi una magică pentru această zodie de aer care trăiește la intensitate fiecare clipă.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru octombrie

Citește și: Pluto intră în zodia Capricorn pe 6 octombrie 2021

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie

Citește și: Care este partenerul ideal în funcție de zodie

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. La capitolul dragoste, Racii vor da lovitura. Viața lor se va îmbunătăți semnificativ la acest capitol. Ei sunt avantajați de Venus din 7 octombrie până la finalul lunii.

Leii reușesc să rezolve mai multe probleme comunicând mai mult și mai eficient. Până la urmă răul se va transforma în bine și pentru ei.

Fecioarele vor da după 7 octombrie vor da numai de persoane încăpățânate. Pentru a putea comunica eficient trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Balanțele sunt înconjurate de iubire

Balanțelelor le merge foarte bine la capitolul amor. Vor fi luați prin surprindere de partenerul de viață, dar în sensul pozitiv.

Scorpionii se confruntă cu probleme. Demonii interiori le fac probleme. O persoană cu un caracter îndoielnic ar putea încerca să le facă rău. Lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu își aleg bine cuvintele.

Săgetătorii intră într-o perioadă foarte bună pentru ei. Dragostea este totul pentru nativii de foc în perioada următoare.

Capricornii au parte de discuții importante din punct de vedere financiar. Vor fi ajutați de astre să facă alegerile potrivite.

Venus intră în zodia Săgetător pe 7 octombrie 2021. Peștii sunt ghinioniști

Vărsătorii vor avea un cuvânt important de spus la locul de muncă. Cei care devin mai convingători s-ar putea să se aleagă cu o primă sau o promovare.

Peștii se chinuie să ierte anumite persoane care le-au făcut rău în trecutul apropiat, însă le este greu. Am nevoie de o minte lucidă care să îi ajute să depășească dezamăgirile acumulate în ultima vreme. Sunt dispuși să ierte, dar rănile sunt încă prea adânci, scrie fanatik.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton