Un fotbalist infectat cu COVID-19 face dezvăluiri despre felul ciudat în care simptomele diferă de la o persoană la alta: „Mă gândeam că a doua zi mă voi trezi fără să fiu capabil să respir”

 Lupescu Anca
.

German Pezzella are 28 de ani și a fost primul fotbalist argentinian infectat cu COVID-19. Tânărul a stat timp de o lună în casă, iar săptămâna aceasta a fost declarat vindecat de virusul care face victime la nivel global. 

ETDxxRnXYAEjOvLETDxxRnXYAEjOvL

Fotbalistul a vorbit despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut din cauza coronavirusului. 

'Niciodată nu știi ce se întâmplă. Mă gândeam că a doua zi mă voi trezi fără să fiu capabil să respir. Dacă va fi complicat sau nu. Am încercat să fiu calm, ca să nu-i sperii pe oamenii la care țin.

Citește și: Victime din cauza coronavirus în România. S-au înregistrat 229 decese

Dar în interior, când ești în pat sau citești știrile, îți amintești că ai virusul. Și te temi că, fiind sportiv, boala va avea repercusiuni asupra plămânilor tăi. Sunt multe întrebări pe care ți le pui', a povestit Pezzella.

Jucătorul Fiorentinei  crede că a contractat virusul la club, unde opt persoane aveau deja COVID-19.

Primul simptom a fost febra, împotriva căreia medicul echipei i-a recomandat Paracetamol. Tânărul povestește cum a avut fluctuații ale stării de spirit, din cauza simptomelor contradictorii ale virusului. 

'Virusul ăsta nu e deloc clar. Nu se știe mare lucru despre modul de recuperare sau ce se întâmplă după, dacă devii imun sau nu.

Citești ceva, dar unii spun într-un fel, alții în altul. În Italia, în ultimele zile, a existat o dispută dacă masca ajută sau nu. În Lombardia este deja obligatorie. Toate astea generează incertitudine', a mai spus argentinianul.

Citește și: Alexandru Rafila: 'Vaccinul antigripal va preveni co-infecția cu virusul gripal și cu noul coronavirus'. Când a preconizat că se va întâmpla acest fapt

El avertizează că nimeni nu este în siguranță, mai ales pentru că simptomele sunt diferite de la o persoană la alta. 'Unul dintre colegii mei a petrecut o noapte întreagă cu o febră 39, pe care nu a putut să o suporte și atunci a fugit la spital.

Altul a avut două zile 38, apoi i-a scăzut, după care a făcut din nou febră mare. Iar pe mine m-a afectat într-un cu totul alt mod', a explicat fotbalistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton