Un bărbat din Suceava, infectat cu noul coronavirus, a intrat în contact cu peste 1.000 de persoane. S-a întors din Belgia și a organizat mai multe petreceri

 Cica Cristina
.

Un bărbat infectat cu noul coronavirus, care s-a întors recent din Belgia, ar fi intrat în contact cu peste 1.000 de persoane. La acest moment este în defășurare o anchetă epidemiologică și se încearcă identificarea persoanelor cu care bărbatul a intrat în contact.

Bărbatul s-a întors pe data de 4 martie din Belgia și nu a fost nevoit să intre în izolare, întrucât la acel moment țara nu era afectată puternic de epidemie.

De la întoarcerea în România, bărbatul din Bosanci a organizat mai multe petreceri la el acasă și s-a plimbat, a mers la cumpărături, a participat la adunări, fără să știe ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul s-a prezentat la spital luni, 16 martie, cu simptome de coronavirus și a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie a1.ro.

Primarul comunei natale a bărbatului a ținut să menționeze că bărbatul nu a știut că este bolnav.

O anchetă epidemiologică este în derulare, pentru a putea fi identificate toate persoanele cu care bărbatul a intrat în contact.

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton