Un bărbat din Ilfov a păcălit mai multe femei, după ce le-a cunoscut pe Tinder. A reușit să le înșele cu aproximativ 170.000 de euro

 Dumitrache Laura
.

Un bărbat din Ilfov a cunoscut mai multe femei pe aplicația de dating Tinder și le-a păcălit că este un afacerist bogat. Acesa a reușit să le înșele cu aproximativ 170.000 de euro. În prezent, bărbatul este cercetat de săvărșirea mai multor infracțiuni de înșelătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a reușit să păcălească mai multe femei, pe care le-a cunoscut pe aplicația de dating Tinder. Bărbatul se dădea drept afacerist de succes și le-a promis victimelor că le va oferi o viață perfectă și că vor avea o familie împreună.

După ce le-a câștigat încrederea, escrocul le-a cerut bani pentru diferite motive. Astfel, femeile i-au oferit aproximativ 170.000 de euro.Bărbatul le spunea femeilor că are nevoie de bani pentru că are mama internată în spital sau trebuie să îi cumpere fiicei un apartament. Individul a fost prins în orașul Sinaia și a fost încarcerat.

Citește și: „Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova. Ce sumă de bani i-a cerut: „Inamicii sunt după mine”

Citește și:Simon Leviev, escrocul de pe Tinder, primul interviu după apariția documentarului pe Netflix: „Eram doar un tip singur care dorea să…”

Citește și:O văduvă din București a fost înșelată cu 300.000 de euro de un escroc sentimental. Caz identic cu escrocul de pe Tinder

Citește și:Anda Adam, păcălită de un șofer de autobuz în Mexic: „Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori”

Un bărbat din Ilfov a păcălit mai multe femei, după ce le-a cunoscut pe Tinder

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Ilfov a reușit să înșele mai multe femei, de aproximativ 170.000 de euro. Individul le-a cunoscut prin intermediul aplicației Tinder și se dădea drept un afacerist bogat. Mai mult, după ce le-a câștigat încrederea, le-a spus că are nevoie de bani pentru că are mama internată în spital sau că trebuie să îi cumpere fiicei un apartament.

În acest fel, femeile i-au oferit sume de peste 60.000 de euro. Potrivit observatornews.ro, bărbatul a reușit să le înșele de aproximativ 170.000 de euro. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, din cadrului inspectoratului de Poliție Județean Ilfov îl cercetează pe bărbatul în vârstă de 42 de ani .

În fapt, în perioada septembrie 2019 – 5 mai 2020, bărbatul bănuit ar fi indus în eroare 15 persoane vătămate. Respectiv 13 femei și 2 bărbați, prin anumite manopere dolosive. In scopul obținerii pentru sine a unor foloase patrimoniale injuste. Femeile, cu vârste între 36 și 45 de ani, ar fi fost abordate prin intermediul unor rețele de socializare. Dar și în mod direct, bărbatul câștigându-le încrederea și simpatia, prin prezentarea unei situații financiare și sociale apreciabile. Reușind, astfel, să le determine să îi ofere sume importante de bani și bunuri de valoare', spun reprezentanții Poliției Ilfov.

Prejudiciul este de aproximativ 170.000 de euro

Bărbatul a reușit să le înșele pe femeie cu aproximativ 170.000 de euro. Polițiștii de ordine publică l-au prins pe individ într-un imobil din orașul Sinaia, în timp ce se afla cu una dintre victime. Bărbatul racola femeile în mod direct, pe Tinder, iar femeile care i-au oferit au o situație financiară bună, dar și o viață amoroasă complicată. Le promitea că le va oferi o viață de lux și multi copii. Oamenii legii nu au reușit să recupere foarte multi bani de la bărbat, deoarece el îi cheltuia cu următoarele victime, în locații exclusiviste.

Individul a fost încarcercat în penitenciar, iar instanțele din județul Constanța au emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare. Acesta este condamnat la 10 ani de închisoare pentru infracțiuni de înșelăciune.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton