Un asistent de la Ambulanța București a fost testat pozitiv cu coronavirus

 Stamen Diana
.

Un asistent al Ambulanței București a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Angajatul a primit rezultatul testului pentru COVID-19 miercuri seară.

Un asistent de la Ambulanța București a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar deocamdată nu se știe de unde a luat virusul. Deocamdată nu se cunoaște sursa de contaminare. Angajatul a fost infectat cu COVID-19 după ce a ajutat la transportarea pacienților infectați sau l-a luat atunci când nu se afla la serviciu.

Citește și: Când se va termina pandemia de coronavirus? „Venirea verii nu va stopa răspândirea noului coronavirus, dar ar trebui să o îngrădească”

Miercuri seară s-a început o anchetă epidemiologică la Ambulanță. Se vor stabili contacții direcți ai asistentului, colegii de la serviciu, dar și pacienții pe care i-a transportat la spital, potrivit digi24.ro.

Până la această oră, sunt 260 de cazuri de coronavirus confirmate în România. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în București, 88 la număr. Peste 3.500 de persoane se află în carantină și mai mult de 26.000 în izolare la domiciliu. 19 persoane au fost vindecate și externate până la acest moment.

Citește și: Mărturia dureroasă a unei femei infectată cu coronavirus: „Am avut temperatură ridicată, iar în gât simțeam că am sticlă pisată'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton