Un adolescent de 16 ani a intrat cu un cuțit într-un liceu din Craiova. Tânărul a fost reținut de autorități

 Dumitrache Laura
.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a intrat cu un cuțit într-o școală din Craiova. Tânărul nu era elevul instituției de învățământ și ar fi avut un comportament dubios. Acesta a fost oprit de jandarmi în incinta școlii și s-a descoperit că avea asupra sa un cuțit cu lama de 27,5 centimetri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un elev de 16 ani a creat panică într-o școală din Craiova. Adolescentul a intrat în instituția de învățământ cu un cuțit. După atacul sângeros din Belgrad, școlilele europene încearcă să ia măsuri pentru a reduce riscul de a mai avea loc asemenea tragedii.

Recent, un adolescent a intrat cu o lamă de cuțit într-o școală din Craiova, acesta fiind preluat imediat de un echipaj de polițiști. Băiatul nu era elev în școala respectivă și ar fi avut un comportament dubios.

Citește și: Cum și-a ales victimele elevul criminal din Belgrad și de ce: „Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți” / Două minute, 57 de gloanțe, 16 oameni împușcați

Citește și:„Nici măcar nu e conștient de ceea ce a făcut”. Elevul care a comis atacul din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare

Citește și:„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți”. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Citește și:Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Un adolescent de 16 ani a intrat cu un cuțit într-un liceu din Craiova

După atacul în masă provocat de un elev de 14 ani într-o școală din Belgrad, țările europene încearcă să ia măsuri pentru a reduce riscul de a mai avea loc asemenea tragedii. Însă, recent, a avut loc un moment șocant într-o școală din Craiova. Un adolescent în vârstă de 16 ani a intrat în școală cu un cuțit de 28 centimetri.

Acesta ar fi manifestat un comportament care le-a atras atenția jandarmilor care se aflau în zonă. După ce a intrat în incinta școlii, oamenii legii l-au oprit și l-au identificat. De asemenea, i-au cerut să scoată toate bunurile aflate asupra asupra, moment în care, a scos din buzunar un cuțit de tip briceag cu lama de inox. .‘Obiectul a fost ridicat, în vederea confiscării. Pe bază de proces-verbal, iar minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice. Urmând a fi înaintate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor”, a transmis Jandarmeria Dolj, potrivit observatornews.ro.

Tânărul nu era elev al școlii din Craiova

Adolescentul nu era elev al școlii din Craiova unde s-a produs fapta. Jandarmii reamintesc că purtarea, fără drept, în instituții publice a cuțitului, pumnalului, boxului, șișiului, castetului sau a altor obiecte periculoase, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an.

Reamintim că în urmă cu o lună, o profesoară de japoneză a fost înjunghiată cu un cuțit. Tragedia a avut loc la liceul Ion Creangă din București, iar victima a fost transportată la spital de urgență. Agresorul a fost un elev care a nu ar fi vrut să dea test și a înjunghiat-o cu un cuțit pe profesoara de japoneză. În cele din urmă, aceasta nu a avut nevoie de spitalizare.

Un elev de 14 ani de la o școală din Belgrad a ucis 8 elevi și portarul instituției de învățământ

Săptămâna trecută, un elev de 14 ani de la o școală din Belgrad a deschis focul și a ucis opt elevi și portatul școlii. Acesta a tras 47 de focutir de armă și a impuscat 14 copii, iar opt dintre colegii săi au murit. În locuința sa, anchetatorii au găsit planuri ale masacrului și o listă cu 16 copii pe care băiatul voia să îi ucidă.

Ceea ce l-a determinat pe elevul de 14 ani să recurgă la acest gest ar fi fost faptul că o parte dintre colegii săi erau mai buni decât el la școală, potrivit presei locale din Serbia. În prezent, băiatul este internat într-o clinică de psihiatrie pentru copii și tineri, iar tatăl său este arestat preventiv. „Mi-a făcut plăcere să-i ascult țipând. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți cei de pe lista. Dar când am ieșit în curte să schimb încărcătorul, din rucsac au căzut cocktail-urile Molotov și am vrut să le arunc pentru ca poliția să nu poate intra în școală până nu termin ceea ce am început. Apoi am intrat în panică. Si mi-am dat seama că cel mai bun lucru e să sun la poliție. Am pus pistolul jos și am sunat”, ar fi declarat la interogatoriu autorul masacrului de la Belgrad.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton