Turist român, surprins de prețul aberant pentru un sejur în Mamaia, în vara anului 2023: „Cred că am greșit țara”

 Ifrim Georgiana
.

Turist român, surprins de prețul aberant pentru un sejur în Mamaia în vara anului 2023. Pe rețelele de socializare, un internaut a povestit experiența avută cu reprezentanții unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Bărbatul a intenționat să-și rezerve un sejur de o săptămână la finele lunii iulie, însă oferta primită l-a consternat și l-a făcut să bată în retragere. Se pare că în 2023 ofertele de cazare pe litoralul românesc rămân la fel de piperate, în ciuda faptului că turismul hotelier a scăzut drastic față de anii precedenți. Iată cât costă din nopți de cazare în Mamaia vara aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În această perioadă, hotelurile și agențiile de turism vin cu oferte de neratat, în încercarea de a atrage cât mai mulți turiști. Pe rețelele de soclaizare, un internaut a povestit că a încercat să-și rezerve un sejul pentru finele lunii iulie, însă oferta primită din partea unui hotel din Mamaia l-a nedumerit. În mesajul primit din partea reprezentanților unității de cazare, bărbatului i s-a precizat că va beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43%. Cu toate acestea, oferta finală a fost cu mult peste așteptările acestuia, dar și a altor internauți, care au susținut că se vor oferi de litoralul românesc.

Turist român, surprins de prețul aberant pentru un sejur în Mamaia în vara anului 2023. Indignat de oferta primită, bărbatul a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au reacționat la postare și și-au exprimat nemulțumirea față de prețurile practicate pe litoralul Mării Negre.

Citește și: Cum arată acum Cati Dimache. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii' s-a despărțit de logodnicul ei

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Cei doi au lucrat împreună la Antena 1

Citește și: Ce relație există în prezent între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și…”

Citește și: În ce relații sunt Radu Groza și Roxana Nemeș la 8 ani după despărțire: 'Nu am niciun fel de resentimente'

Turist român, surprins de prețul aberant pentru un sejur în Mamaia în vara anului 2023

Pentru un sejur de șapte nopți la un hotel din Mamaia, bărbatul ar fi trebuit să scoată din buzunar suma de aprope 13.000 de lei. Oferta primită de acesta are aplicată o reducere cuprinsă între 36% și 43%, după cum au specificat reprezentanții hotelului.

„Stimate domnule Mihai Popescu, echipa… vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre. Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți. Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din fata de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii. Total sejur 12.700,80 lei', este oferta pe care a primit-o.

Cum au reacționat internauții

Turistul a scris postarea pe un grup destinat vacanțelor, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mai mulți internauți au fost în asentimentul acestuia, mărturisind că vor renunța la sejururile pe litoralul românesc.

„Am fost acolo (recenzii cazare, restaurante, vizite). Cred că am greșit țara', este unul dintre comentarii.

„Sper din suflet la fel de gol să fie litoralul anul ăsta ca și în 2022. Nimic n-au învățat și sigur nimic n-au îmbunătățit. Cât naiba mai au de gând să o țină așa? Nu se poate așa ceva! Și tot românii nu-s patrioți că se duc unde văd cu ochii. Adică hai să fiu eu patriot pe banii și munca mea să cotizez la tine. Păi tu, hotelier, ce mama naibii de patriot ești?', a scris altcineva.

„Tot vina turiștilor. Prețuri până la cer, dar ei tot au fully booked. Ia să nu se mai ducă nimeni nicăieri pe litoralul nostru să vezi cum își revizuiesc comportamentul și prețurile. Prețuri mari și servicii de doi lei', a adăugat un internaut.

Sursa foto: Arhivă Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton