Trei zodii de bărbați afemeiați. Sunt donjuanii horoscopului

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă legenda spune că bărbații sunt, în esență, atrași de sexul frumos indiferent de starea civilă, există totuși trei zodii de bărbați afemeiați de care ar trebui să ne ferim… dacă putem. Iată cine sunt donjuanii horoscopului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Trei zodii de bărbați afemeiați. În principiu, într-o relație de lungă durată apar adeseori deraieri. Fie plictiseala, fie rutina zilnică, fie dorința de adrenalină și de a experimenta ceva nou sau, mai ales după o anumită vârstă, dorința de validare. Există însă, conform astrelor, zodii predispuse din start la infidelitate. Printre ele se numără și Taurii, Racii și Scorpionii, însă în top trei se află Gemenii, Săgetătorii și Peștii.

Trei zodii de bărbați afemeiați. Gemeni

Inteligent, fermecător și plin de umor, bărbatului Gemeni nu-i este deloc greu să cucerească Natură duală și cu o mare capacitate de disimulare, acesta reușește să-și joace iubitele pe degete. Mare admirator al sexului frumos, nativul Gemeni este, în egală măsură, și instabil, plăcându-i să experimenteze, așadar va fi întotdeauna atras de noutate. Adoră să curteze femeile și este maestru în arta seducției, așadar orice redută greu de cucerit va fi o provocare pentru el.

Nu-l sperie nici aventurile cu femei căsătorite, ba dimportivă, acestea sunt o asigurare că-și va păstra independența. Se plictisește însă la scurt timp după ce și-a atins scopul va căuta plăcerea în altă parte. Termenul de fidelitate nu există pentru el și nici monogamia. Așadar, arareori un bărbat Gemeni va avea parte de o relație pe termen lung. Cele care reușesc totuși să-l facă să se așeze la casa lui, vor constata că nu e decât o iluzie…

Citește și: Top 3 zodii care nu acceptă un refuz

Citește și: Perechi de zodii care nu se vor despărți niciodată

Citește și: 4 zodii care vor avea necazuri în 2022

Citește și: Trei zodii care vor avea noroc în 2022

Trei zodii de bărbați afemeiați. Săgetător

Săgetătorul este ceea ce americanii numesc „a handsome man”. Elegant, politicos, erudit, cu simțul umorului dezvoltat, acesta reprezintă un trofeu pentru orice femeie… Doar că, de fapt, e invers! Narcisistul Săgetător privește femeile ca pe niște premii pe care trebuie să și le adjudece și nu se lasă până ce nu-și atinge scopul. Pe parcurs uzează de toate armele din dotare, nu puține, și reușește aproape întotdeauna să cucerească.

Problema este că acest nativ ține enorm la independența sa și nu se poate imagina închis într-o relație pe termen lung. Cel mai de preț bun al său este independența și nu renunță la ea decât în rare ocazii și după o anumită vârstă. Drept urmare, acest nativ se mulțumește cu aventuri de o noapte sau cu relații pasagere. Paradoxal, Săgetătorul face furori în rândul femeilor chiar dacă modul său de viață este cunoscut. Asta nu înseamnă că nu este capabil de sentimente intense, doar că acestea dispar la fel de repede precum apar. El trebuie să fie iubit, dar nu de o singură femeie, ci de toate.

Trei zodii de bărbați afemeiați. Pești

Se spune că femeilor le plac băieții răi, însă nativul Pești, un alt cuceritor de top, face parte dintr-o cu totul altă categorie. Politicos, super erudit, cu principii de viață lăudabile, acest nativ reușește să capaciteze o femeie fără prea mult efort… Doar că este mult prea nehotărât pentru a lua o decizie. Paradoxal, este cunoscut drept un „family man”, iar asta este perfect adevărat, doar că până ajunge să-și găsească perechea perfectă poate dura decenii. E genul de bărbat după care femeile se dau în vânt – sensibil, nu ezită în a-și arăta punctele slabe și suferințele din dragoste -, cu atât mai mult cu cât nu se teme să ceară afecțiune.

Din păcate, nativul Pești nu se poate decide la o singură relație, deoarece el nu găsește toate calitățile pe care le caută la o singură femeie. Asta îl face să ezite și să caute alinarea în brațele multor femei. Așadar, dacă te îndrăgostești de bărbatul Pești la momentul nepotrivit, vei avea parte de suferință. De ce? Acesta va umbla din floare în floare, în căutarea jumătății perfecte. Și nici nu vei avea de ce să îl acuzi, fiindcă le va iubi pe toate.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton