Toate zborurile spre și dinspre Franța și Germania, suspendate pentru 14 zile!

 Oana Pantazi
.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat ieri-ieri seară că toate zborurile spre și dinspre Franța și Germania sunt suspendate pentru 14 zile, începând cu ziua de miercuri, 25 martie.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, care face tot mai multe victime inclusiv în România, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat în timpul conferinței ținute ieri-seară că, începând de azi, 25 martie, zborurile spre și dinspre Franța și Germania vor fi suspendate pentru 14 zile.

O măsură similară viza și Italia și Spania, țări considerate „zone roșii' din cauza pandemiei de coronavirus, așadar trebuie să ne așteptăm cât de curând la noi restricții în ceea ce privește cursele aviatice spre și dinspre aceste destinații.

Persoanele venite din străinătate vor rămâne în carantină

Excepție de la această interdicție vor face zborurile efectuate cu aeronave de stat, zborurile pentru transport marfă sau corespondență, zborurile umanitare, cele care asigură servicii medicale de urgență, precum și autorizările tehnice necomerciale.

De asemenea, ministrul de Interne a anunțat și că, începând cu ziua d emiercuri, 25 martie, toate persoanele care vin din străinătate în România vor rămâne în izolare sau în carantină, după caz.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton