Țara în care suspecții de coronavirus sunt ștampilați. Persoanele care fug din carantină sunt arestate: "Nu trebuie să cutreiere liberi pe străzi"

 Cica Cristina
.

În lume au început să se ia măsuri drastice în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. Este și cazul Indiei, unde autoritățile au decis să îi ștampileze pe cei suspecți de COVID-19 pentru a-i determina să stea acasă. Dacă nu respectă carantina, persoanele respective sunt arestate.

carantinacarantina

Pe ștampila aplicată de regulă pe mână stă scris „Carantină acasă”, fiind notată și data de la care se înecepe perioada de izolare de două săptămâni.

Ștampilările au început de luni în cea mai afectată regiune din India, la Mumbai.

Citește și: Gal Gadot, provocare inedită pentru vedetele de la Hollywood, în plină pandemie de coronavirus.Starurile au răspuns imediat: „A fost ceva atât de puternic și pur în…”

„Cei care trebuie să stea în carantină, dar nu vor să fie închiși la spital sau hoteluri și vor să meargă acasă, trebuie să aibă simțul răspunderii. Nu trebui să cutreiere liberi pe străzi. Să urmeze carantina cu strictețe', a declarat ministrul Uddhav Thackeray din Maharashtra, conform mediafax.ro.

Până la acest moment, patru persoane nu au respectat perioada de carantină. Călătoreau cu trenul iar ceilalți pasageri au observat ștampilele de rigoare și au anunțat autoritățile.

Sursa foto: Captura YouTube, unsplash.com

Citește și: Imaginile din Bergamo care îți dau fiori.Camioane militare transportă zeci de sicrie ale victimelor provocate de coronavirus pentru a fi incinerate

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton