În Japonia este foarte popular un suc natural, despre care se spune că este miraculos pentru că tratează cancerul în șase săptămâni. Este vorba despre un suc ușor de preparat, foarte bogat în vitamine, care contribuie la „înfometarea” celulelor canceroase.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!
Sucul natural care tratează cancerul
Japonezul care a dezvăluit rețeta pentru sucul care tratează cancerul în șase săptămâni susține că are informațiile de la un chinez, care folosea acest suc drept unic „medicament' pentru orice boală apărea în familia lui, generații la rând.
Bărbatul susține că a băut zilnic, timp de trei luni, o băutură naturală preparată din sfeclă roșie, măr și morcov, când i-a fost descoperit cancerul la plămâni. După această lungă îndelungată, japonezul spune că analizele sale i-au șocat pe medici pentru că tumora dispăruse.
Sucul miraculos este ușor de preparat și se face dintr-un morcov, o sfeclă, un măr. Din această cantitate se obține un pahar. Sucul se poate face cu storcătorul, de preferat unul care presează la rece sau cu blenderul, așa încât să se consume și pulpa fructelor și legumelor. Se poate adăuga și zeamă de lămâie pentru un plus de savoare.
Citește și: Vitamina care te ajută în lupta cu COVID-19. Ce alimente trebuie să consumăm pentru protecție în fața bolii
Puteți face sucul din cantități mai mari de ingrediente, însă ideal este să-l beți proaspăt. Însă, dacă folosiți un storcător care presează la rece, oxidarea va fi întârziată și veți putea bea sucul și de la o zi la alta sau chiar două zile.
Dupa doua saptamani ar trebui sa simti o imbunatatire a sistemului imunitar. Ca sa beneficiezi la maximum de efectele curative ale acestei bauturi minune, este recomandat sa fie consumata de doua ori pe zi.
Beneficiile sucului miraculos:
– ajută tranzitul intestinal
– ajută la detoxifierea organismului
– vindecă durerile musculare și durerile menstruale
– întărește sistemul imunitar
– îmbunătățește vederea
– previne atacul de cord și hipertensiunea arterială
– vindecă ulcerul
– vindecă ficatul, rinichii, pancreasul și plămânii
– ajută la pierderea kilogramelor în plus.
O altă rețetă pentru un suc natural cu proprietăţi anti-cancerigene
Austriacul Rudolf Breuss a creat un suc 100 % natural, din legume cu puternice proprietăţi anti-cancerigene. Puterea miraculoasă de vindecare a acestui remediu a fost testată de peste 50 de mii de persoane diagnosticate cu cancer, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase.
Sucul-minune întăreşte sistemul imunitar, reuşind totodată să înfometeze celulele canceroase şi să le anihileze în 42 de zile. Principalul ingredient al preparatului este sfecla, care conţine multe vitamine precum fosfor, potasiu, calciu, magneziu, zinc, sodiu şi fier, potrivit antenasatelor.ro. Aceasta are proprietăţi anti cancer greu de egalat, datorită aminoacidului numit betaină, confirmat de numeroase studii că poate distruge celulele din ţesutul tumoral.
Ingredientele sucului anti-cancer:
55% sfeclă
20% ţelină (rădăcină)
20% morcovi
3% cartofi
2% ridichi
Mod de preparare şi administrare:
Ingredientele, în proporţiile indicate, se amestecă într-un blender. Ori de câte ori vă este foame, beţi acest suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar aşa are un efect mai bun, consumat cu înghiţituri mici. Cura trebuie să dureze cel puţin 42 de zile (6 săptămâni).
Citește și: Suc de sfeclă roșie. Cum se face și ce beneficii are