Asistentă din Suceava, mesaj disperat după ce soțul ei a murit de coronavirus: "Eu am spus că voi salva vieți. Nu că voi fi nevoită să mor eu pentru alte vieți"

 Cica Cristina
.

Situație tragică la Suceava. A paisprezecea persoană care a murit din pricina COVID-19 s-a dovedit a fi soțul unei asistente. Femeia a transmis un mesaj disperat.

Se pare că mai multe cadre medicale s-ar fi îmbolnăvit de coronavirus și au fost testate prea târziu, când deja au mers cu virusul acasă, îmbolnăvindu-și familia, au menționat surse pentru Mediafax.

„Soţul unei colege moare din cauza lor. Aseară (marți seara – n.r.) s-a internat toată mafia ca sa scape. Colega mea a umblat o săptămână ca să fie testată. Nu a băgat-o nimeni în seamă. A spus să meargă acasă că are viroză. Și-a îmbolnăvit între timp toata familia. Și acum soțul ei stă intubat', a declarat un cadru medical.

O asistentă a ajuns în pragul disperării, întrebându-se dacă nu cumva se va ajunge în situația de a muri la datorie. Femeia atenționează că se va repeta și la noi în țară scenariul sumbru din Italia, notează antena3.ro.

„Nimeni nu face nimic. Şefa mea sta închisă în cabinet. Nu iese. Dar își trimite oamenii rămași să se confrunte cu dezastrul rămas. Vom muri. Vom muri pe capete. Soţul meu are febră de azi noapte. Eu sunt negativă. De ce toţi din casă sunt bolnavi în acest moment? O să mor la datorie Dar ce sunt, militar? Eu am spus că voi salva vieți. Nu că voi fi nevoită să mor eu pentru alte vieți. România, trezește-te! Văd și la noi aceeasi imagine sumbră din Italia', a spus asistenta.

Soțul asistentei a încetat din viață între timp, fiind al 14-lea deces din România din cauza coronavirusului.

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton