Serviciile secrete americane au dat verdictul! Este sau nu coronavirusul fabricat de om sau modificat genetic?

 Dumba Gabriela
.

Direcția de Informații din SUA a precizat, în cadrul unui comunicat oficial, că „intelligence-ul american se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic'.

coronavirus-4914026_1280-Copycoronavirus-4914026_1280-Copy

„Comunitatea de intelligence se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic', a anunțat directorul Direcției de Informații americane într-un comunicat, potrivit Digi24.ro.

„Comunitatea va continua să examineze cu rigurozitate informațiile care apar pentru a determina dacă epidemia a apărut prin contactul cu animale infectate sau dacă a fost vorba de un accident într-un laborator din Wuhan', a adăugat acesta.

Comunicatul contrazice rapoartele care sugerau că noul coronavirus a fost dezvoltat de cercetător chinezi pentru a fi folosit ca armă biologică.

Administrația Trump a pus presiune pe agențiile de informații americane pentru a căuta informații despre originea noului coronavirus și pentru „a vâna' dovezi care să ateste că virusul a fost creat într-un laborator chinez, a scrie The New York Times.

Publicația americană scrie că „agențiile de informații rămân sceptice cu privire la această ipoteză și la ideea că astfel de dovezi există' și arată că secretarul de stat american, Mike Pompeo, se află printre cei care au făcut astfel de presiuni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton