Senatorul Vergil Chițac și soția lui, confirmați cu COVID-19, au fost duși fără izoletă la spital

 Dumba Gabriela
.

Senatorul PNL Vergil Chițac, confirmat cu noul coronavirus, soția și asistentul lui au fost duși fără izoletă și fără să aibă vreun echipament de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Senatorul Vergil Chițac, soția și asistentul lui au ajuns la spital cu o ambulanță SMURD și nu într-o izoletă, așa cum se întâmplă în cazul celor infectați cu noul coronavirus. Mai mult, cei trei nu au purtat nici mănuși sau mască. În schimb, medicii care i-au însoțit pe traseu purtau echipament de protecție.

„Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți', a scris senatorul Vergil Chițac, pe Facebook, vineri dimineață.

Joi, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care recunoaște că s-a simțit răcit după ce s-a întors de la o reuniune internațională a NATO și în care s-a arătat iritat de „isteria care s-a creat  vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus:

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent.'

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat că atât el, cât și toți membrii Biroului Politic Național se vor izola la domiciliu, în condițiile în care au intrat în contact cu Chițac, potrivit Digi24.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton