Semnificația orelor - Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă

 Lupescu Anca
.

Cu siguranță ai auzit zicala conform căreia dacă te uiți la ceas la oră fixă, înseamnă că te iubește cineva. Află ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixa sau la ore egale.

Se spune că fiecare oră este atribuită unei litere din alfabet, care corespunde cu prima literă din numele persoanei care te iubește sau se gândește la tine în acel moment. 

Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă 

Multora li se întâmplă adesea să se uite la ceas la oră fixă. Deși sunt și persoane care nu dau importanță acestui lucru, cifrele pe care le vezi pe ceas pot transmite un mesaj. 

Ora 01:00 – Ceva te entuziasmează peste măsură. O relație nouă, o cucerire sau cineva nou în viața ta. Este primul semn că începi să te îndrăgosești. 

Ora 02:00 – Cineva își dorește să te aibă în preajmă.

Ora 03:00 – Dacă ești într-o relație, să știi că partenerul de viață vede în tine un sprijin și ar face orice pentru tine. 

Ora 04:00 – Un pas imortant în viață. Căsătorie, o promovare, un copil. Urmează o veste mare! 

Ora 05:00 – Trebuie să faci alegeri și asta nu e niciodată ușor. Urmează-ți intuiția, pentru că ea nu te dezamăgește niciodată. 

Ora 06:00 – Te gândești la o veche poveste de dragoste. Nu are sens să dai timpul înapoi, mai bine ai încerca să te focusezi pe prezent. 

Ora 07:00 – Cineva are sentimente mari pentru tine, dar nu îți va spune asta, de teamă. 

Ora 08:00 – Dragostea te înconjoară și dacă nu ai deja o relație, trebuie doar să fii atent în jur. Poate apărea de oriunde o nouă cucerire. 

Ora 09:00 – O veste bună e pe cale să vină. 

Ora 10:00 – Viața ta amoroasă urmează să treacă la următorul nivel. Fii pe fază! 

Ora 11:00 – Ai îndoieli și nesiguranțe. Încearcă să nu te mai gândești la ele și vor dispărea. 

Ora 12:00 – Se anunță probleme de comunicare peste care vei trece doar dacă ești atent la limbajul și gesturile pe care le faci. 

Ora 13:00 – Cineva se gândește intens la tine și ar vrea să te aibă aproape. 

Ora 14:00 – E timpul să îți mărturisești afinitatea pentru cineva. Fă-ți curaj! 

Ora 15:00 – Strălucești și vezi asta în privirile tuturor. Încrederea de sine este foarte atrăgătoare. 

Ora 16:00 – Planifici o călătorie de care ai mare nevoie. 

Ora 17:00 – Cineva foarte special urmează să intre în viața ta. 

Ora 18:00 – Te gândești la familie și te cuprinde un sentiment de dor. 

Ora 19:00 – O cucerire mai veche revine în viața ta. 

Ora 20:00 – Ai nevoie de noi prieteni, însă pentru asta trebuie să fii sociabil și să ieși în oraș pentru a cunoaște oameni noi. 

Ora 21:00 – Gelozia nu îți dă pace. Relaxează-te și ai mai multă încredere în tine. 

Ora 22:00 – Partenerul de viață îți face o surpriză foarte plăcută. 

Ora 23:00 – Urmează un pas important în relația ta. Important este să fii pregătit

Ora 00:00 – Ora iubirii. Cu siguranță cineva se gândește la tine și dacă ai noroc ar putea fi chiar acea persoană la care te gândești și tu. 

  • Citește și: Ce este dieta Paleo și cum putem slăbi cu ajutorul ei

Semnificația orelor în dragoste

00:00 – Dragostea voastră va dura veșnic.

01:00 – Te gândesti mereu la el/ ea.

02:00 – Îți va cere să vă întâlniți

03:00 – Te iubește cu adevărat.

04:00 – Lucrurile vor deveni serioase în relația voastră

05:00 – Ar fi momentul să luați o pauză

06:00 – Cineva nou va intra în viața ta

07:00 – A făcut o pasiune pentru tine o peroană pe care nu o placi

08:00 – Sunteți făcuți unul pentru altul

09:00 – Veți purta o discuție sinceră și revelatoare

10:00 – Un blond s-a îndrăgostit de tine

11:00 – Te iubește până la stele.

12:00 – Treci peste orice supărări ai față de el, va merita.

13:00 – Te iubește un brunet.

14:00 – Te bucuri din plin de orice moment petrecut împreună

15:00 – Iți este dor de partenerul tău

16:00 – Sunteți făcuți unul pentru celălalt.

17:00 – Suferă mult dupa tine.

18:00 – Te place din ce in ce mai mult.

19:00 – Vă veți săruta.

20:00 – Te iubeste, chiar daca nu-ti arata.

21:00 – Nu crezi in iubire.

22:00 – E nebun după tine.

23:00 – Este foarte gelos

Semnificația orelor în oglindă

Orele fixe au o însemnătate aparte, însă la fel sunt și orele în oglindă, precum 12:12, 21:21, 11:11, 10:10 etc.

Există numeroase credințe despre acest lucru. Mulți oameni care se uită frecvent la ore fixe obișnuiesc să creadă că cineva se gândește la ei. Adevărul este că subconștientul poate să încerce să ne transmită un mesaj. 

Fiecare persoană este „urmărită' de un număr diferit sau de o cifră, astfel încât fiecare persoană primește din univers un mesaj sau o direcție specifică, în funcție de lucrurile pe care le trăiește, în acel moment.

Întrucât acestea sunt doar credințe împământenite în conștientul colectiv, este important să folosești propriul discernământ și ai grijă la ce mesaje alegi să interpretezi. 

Dacă te uiți la ceas și vezi în mod constant numere egale, cum ar fi 13:13, ar trebui să știi că suma acestor numere, adică 1+3+1+3=8, are o semnificație pentru viața ta. 

Dacă întâmplător, orele pe care le vezi frecvent ating o sumă egală sau mai mare de 10, adăugă din nou cifrele. De exemplu: 15:15, vei adăuga 1 + 5 + 1 + 5 = 12. Apoi: 1 + 2 = 3. Ar trebui să cauți semnificația cifrei 1, 5 și, de asemenea, 3.

Se crede că acest lucru este asociat cu o conexiune cu o altă persoană în același timp. Prin urmare, pe lângă semnificația obișnuită a timpului, există și o legătură specială cu o altă persoană care se gândește la noi în timp ce ne îndreptăm atenția asupra ceasului exact la aceeași oră.

Ce semnifică orele în oglindă de pe ceas

01:01 – Este numărul care inspiră noul. Începi un nou proiect, o nouă activitate fizică, un curs nou, înveți o limbă nouă sau pur și simplu îți schimbi look-ul. Corpul și mintea ta tânjesc după noutate.

02:02 – Investești în noi relații sociale. Noi prieteni, noi grupuri de oameni din aceleași medii, noi colegi. O oră care reînnoiește spiritul; o oportunitate de a deveni mai sociabili și mai prietenoși.

03:03 – Este posibil să ai nevoie de echilibru energetic. Corpul și mintea ta trebuie să oscileze mult între energiile negative și cele pozitive fără a atinge echilibrul. Caută alternative prin care poți face introspecții până la descoperirea punctului de echilibru.

04:04 – Ferește-te de excesul de griji. Încearcă să fii o persoană organizată, fă-ți liste cu sarcinile pe care trebuie să le faci și respectă-le.

05:05 – S-ar putea să te ascunzi de lume, să nu arăți cine ești cu adevărat, adevărata ta esență. Dacă ești timid, caută o modalitate de a învăța să te exprimi și să te accepți prin practici de terapie.

06:06 – Este posibil să interferezi cu membrii familiei. Pe cât de bine este să fim aproape de rude, excesul de orice poate duce la dezechilibru karmic. Păstrează-ți intimitatea.

07:07 – Dedică-te mai mult laturii intelectuale, încearcă să studiezi ceva ce îți place și acest studiu va fi plăcut. Cunoașterea este întotdeauna bună și anihilează ignoranța.

08:08 – Acordă mai multă atenție vieții tale financiare. Este timpul să pui facturile pe foaie și să îți echilibrezi profiturile și cheltuielile. Trebuie să începi să economisești sistematic – poate deschizi un cont de economii.

09:09 – Este timpul să termini proiectele pe care le-ai început, dar pe care nu le-ai terminat. Dacă ai un proiect pentru care ți-ai pierdut interesul, elimină-l definitiv din viața ta și concentrează-te pe cele neterminate.

10:10 – Este timpul să te debarasezi de trecut și să te concentrezi asupra prezentului. Începe cu casa: donează tot ce nu mai folosești, nu lăsa nimic să se adune, doar pentru că nu te poți despărți de lucruri materiale. Păstrează doar ce folosești. 

11:11 Este timpul să cauți o modalitate de a îți ridica spiritul. Mergi la terapie sau apucă-te de un sport, yoga, pilates, orice care îți dă posibilitatea să meditezi și să petreci timp cu tine. 

12:12 – Planul tău spiritual te avertizează că trebuie să găsești un echilibru între corpul tău fizic, emoțional și mental și spiritual. Caută-l prin contactul cu natura, starea contemplativă, relaxarea sau meditația.

13:13 – Căută noul – melodii noi, noi trupe preferate, noi stiluri de filme, noi restaurante, noi modalități de a te bucura de viață.

14:14 – Un avertisment pentru a te scoate din zona de confort! Socializează, fă-ți noi prieteni, răsfață-te cu noi activități. Dacă nu o faci, vei fi trist, melancolic, singur și vei putea cădea în depresie.

15:15 – Eliberează-te de opiniile altora. Nu îți mai face griji atât de multe despre ceea ce cred ceilalți despre tine și ia deciziile pe  dorințelor tale.

16:16 – Există 3 moduri înțelepte de a evolua: studiu (sub forma audiovizualului sau lecturii), tăcerea și reziliența. Exersează-le!

17:17 – Îndreaptă-ți atenția către o stare de spirit prosperă. Nu e vorba doar despre bunuri materiale, ci la abundența unor relații sănătoase, fericire, sănătate și bani.

18:18 – Dă afară tot ceea ce te face nefericit: oameni toxici, haine și încălțăminte strânse sau ceva care te deranjează. Aruncă totul!

19:19 – Află care este misiunea ta în lume. Te-ai gândit vreodată la asta? Poate îți pierzi viața cu un job pe care îl urăști, când menirea ta e alta. 

20:20 – Este timpul să acționezi! Ce te reține? Crede în tine, amintește-ți despre visele tale și începe să lucrezi la ele! Nu aștepta ca totul să vină pe tavă.

21:21 – Este timpul să ajuți oamenii să găsească calea cea bună. Când ai făcut ultima dată un act caritabil? Ajută-ți aproapele cât poți: cu efortul tău, cu afecțiunea ta, cu banii tăi, cu atenția ta, cu eforturi personale, cât poți!

22:22 –  Acordă mai multă atenție sănătății. Nu neglija semnalele pe care le dă corpul tău, ai grijă de dietă, fă exerciții fizice, scapă de dependențele tale! Traiește mai sănătos, corpul tău o cere.

23:23 – Ești mult mai bun și mai important decât crezi. Cere mai mult de la tine, poți merge mult mai departe. Mult mai mult decât îți poți imagina!

Citeşte şi Top 10 cele mai scumpe ceasuri din lume!

Vezi şi ce este un smartwatch, ce poți să faci cu el și cum alegi unul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton