Șefa secției ATI de la Spitalul Gerota s-a vindecat de COVID-19, după o lună cruntă de internare. Alida Moise, primele declarații: ”Medicina românească a realizat un succes enorm”

 Stamen Diana
.

După ce a fost în stare critică, șefa secției ATI de la Spitalul Dimitrie Gerota din București s-a vindecat de COVID-19. Alida Moise a făcut primele declarații, după ce a fost externată și a ajuns acasă la familie.

Șefa secției ATI de la Spitalul Dimitrie Gerota a fost infectată cu noul coronavirus de la fostul ofițer MAI, care a mințit că nu a fost plecat într-o călătorie în Israel. După ce a stat aproximativ o lună internată în spital și o săptămână pe suport respirator, Alida Moise s-a vindecat de COVID-19.

„Mi-am văzut familia după mult timp, din data de 19 am fost internată la Institutul Balș iar înainte a fost o perioadă de carantină în spital(…). Vreau să încep perioadă de recuperare, care va fi de lungă durată. Vestea importantă este că medicina românească a realizat un succes enorm, ca un pacient prelungit critic să poată fi reanimat.', a declarat Alida Moise la Antena 3.

Șefa secției ATI de la Spitalul Dimitrie Gerota e fericită că și-a revăzut copiii.

'Acum am descoperit ca viata are culoare. Cand m-am trezit asta am vazut, multa culoare. Acum, fericirea are culoarea verde, culoarea ochilor copiilor mei', a spus șefa ATI de la Gerota.

Alida Moise a făcut declarații după ce a fost lansată o știre falsă că ar fi murit. Copiii acesteia sunt încă afectați de zvonurile morții mamei lor.

Citește și: Masca și mănușile îți pot face mai mult rău, decât bine, dacă le folosești greșit. Alexandru Rafila a explicat cum se utilizează corect și cum te ferești de bacterii

'Uneori sunt copii nevinovaţi care pot afla astfel de veşti şi nu sunt pregătiţi să le facă faţă. Adulţii poate le depăşesc, dar pentru copii e foarte greu.

Pentru copiii mei va fi foarte greu să depăşească şi să uite această perioadă care include şi vestea că eu am murit', a adăugat Alida Moise.

FOTO: Pixabay.com

corona-4912180_1920-4corona-4912180_1920-4
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton