Se redeschid parcurile, Grădina Zoologică și cimitirele din Capitală în weekend. Anunțul făcut de Gabriela Firea

 Lupescu Anca
.

Parcurile, cimitirele și toate grădinile publice se vor deschide, începând din acest weekend, în București. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

'Din acest weekend se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze.

Multa sanatate!', este mesajul transmis de Gabriela Firea.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat vineri seară la Digi24 că planul de măsuri propus pentru perioada de după 15 mai va fi adus la cunoștință publicului, care poate veni și cu eventuale propuneri de îmbunătățire. Oficialul a făcut referire la posibilitatea menținerii declarației pe proprie răspundere, la amenzile de după 15 mai, dar și la programul de revenire la lucru al firmelor cu mai mult de 50 de angajați.

Întrebat despre declarația pe proprie răspundere, ministrul de Interne a răspuns că încă se discută acest lucru în comitetul care pregătește măsurile de relaxare a restricțiilor. Similar a vorbit și despre posibilitatea de părăsire a localității: „Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență'.

Cât despre amenzi, Vela a completat că vor fi date pentru încălcarea viitoarelor reguli: „Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență'.

Incearca si aceste locuri de vizitat langa Bucuresti! Sunt relaxante. Nu uita ca si in Capitala sunt numeroase obiective pe care merita sa le vezi. Iata care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat in Bucuresti

Pentru amatorii de natura si calatorii, nu rata cele mai frumoase gradini din lume si, daca ai timp, viziteaza cele mai colorate orase din lume. O sa ramai fascinat!



Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton