Scandal la un centru de carantină din Prahova. Un bărbat furios a aruncat cu bani și droguri pe geam, a amenințat un coleg cu un cuțit și a spus că se sinucide

 Cica Cristina
.

Scandal la ordinea zilei într-un centru de carantină din Ploiești. Un bărbat care nu mai suportă carantina face tot posibilul să atragă atenția autorităților. Furios pentru că trebuie să stea în izolare, bărbatul a aruncat cu bani și droguri pe geam, a amenințat un coleg cu o armă albă și, în final, a spus că se sinucide.

Un bărbat pur si simplu nu mai suportă perioada de izolare. Așa că a decis să alunge plictiseala prin scandal. Inițial, a aruncat bani pe fereastră și pachete de țigări, în care s-a găsit ulterior cannabis. Apoi, același bărbat furios din cale-afară și-a amenințat un coleg cu cuțitul și a spus că se va sinucide.

Bărbatul a revenit în țară din Italia pe data de 14 martie, dată de la care a intrat în izolare în hotelul situat la intrare în Ploiești, notează adevărul.ro.

'Facem precizarea că urmare a incidentului din data de 16.03.2020 când o persoana de sex bărbătesc a fost depistata când a aruncat pe geamul din spatele hotelului, în parcul de la benzinăria OMV Petrom km un pachet de ţigări în care, ulterior a fost identificata o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă în care se aflau foiţe de hârtie pentru confecţionat ţigări, BCCO Ploieşti a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploieşti spre competenta soluţionare. Precizam faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020 fiind sosit din Italia', mai arată IJJ Prahova

Sancțiuni pentru bărbatul care a făcut scandal în centrul de carantină

În egală măsură, bărbatul a generat o serie de probleme pentru care s-au aplicat și sancțiunile de rigoare.

„Numitul C. M. O. domiciliat în Ploieşti, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme, constând în:

– nerespectarea măsurilor de carantinare impuse,

– a fost nemulţumit de diversitatea hranei aferente,

– a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru,

a fost sancţionat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 şi 24 pentru refuz de legitimare, injurii şi tulburarea OP,

– totodată în data de 16 03 2020 din camera unde locuieşte împreună cu o altă persoană au fost aruncate, un pachet de ţigări cu sume de bani (valută şi lei), în care s-a mai găsit si o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecţionat ţigări(joint-uri), în cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul S P R Blejoi.

IJJ PRAHOVA asigură masuri de protecţie şi ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare', potrivit unei comunicări a Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Sursa foto: captura ziarulincomod.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton