Reguli noi pentru turiștii români care merg în vacanță în Grecia, de la 1 iulie. Acesta este formularul pe care trebuie să-l aveți completat la vamă!

 Dumba Gabriela
.

De la 1 iulie, românii care merg în vacanță în Grecia trebuie să completeze un formular de localizare, care conține destinația exactă și persoanele de contact. Măsura face parte dintr-un nou pachet de măsuri de relaxare propus de autoritățile elene.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Formularul poate fi completat atât online, cât și de mână cu 48 de ore înainte de a ajunge în Grecia. Regula se aplică atât pentru turiștii care intră în țară atât cu mașina personală cât și pentru cei care vin cu autocarul avionul sau pe mare.

Tot de pe 1 iulie, grecii redeschid 18 aeroporturi regionale, șapte puncte de trecere a frontierei și șapte porturi. 

Există restricții privitor la nouă țări: Marea Britanie, Suedia, SUA, Rusia, Israel, Qatar, Emiratele Unite ale Arabiei, Arabia Saudită și Macedonia de Nord. 

Ce conține chestionarul pentru turiști

În chestionar trebuie să anunțe unde merg, unde vor fi cazați și persoanele de contact. Se vor face teste aleatorii și există hoteluri destinate carantinei, care sunt obligatorii în toată Grecia, unde toate persoanele testate pozitiv vor intra în carantină timp de 14 zile.

Fiecare hotel sau pensiune din Grecia va avea un doctor care va consulta în primă fază turiștii care nu se vor simți bine. Apoi aceștia vor fi trimiși la spital. Mai mulți proprietari ai restaurantelor din Grecia spun că sunt mulțumiți de prezența turiștilor, nefiind vorba de turiști străini.

Așadar, de la 1 iulie 2020 pentru a putea intra pe teritoriul Greciei, trebuie sa completezi o declaratie on-line pe urmatorul site: https://travel.gov.gr/#/form, cu minim 48 de ore înainte.

Cei indragostiti de tramurile elene trebuie sa stie totul despre aceste insule grecesti mai putin cunoscute!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton