Președintele CJ Gorj cere anchetarea mamei bătăușei de la Târgu Jiu: "Astfel de comportamente nu pot fi tolerate!"

 Dumba Gabriela
.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că au fost făcute deja anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicați în agresiunea asupra fetei de 13 ani, de la Târgu Jiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu se declară îngrozit de ceea ce s-a întâmplat la Târgu Jiu și susține că astfel de comportamente nu pot fi tolerate. În acest sens, Cosmin Popescu cere anchetarea activității mamei bătăușei, care lucrează de ani de zile la Protecția Copilului.

Vorbesc în primul rând în calitate de părinte și nu neapărat în calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj. Consider că astfel de comportamente nu pot fi tolerate. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des. (…)

Ca să nu fie niciun dubiu, voi cere o anchetă externă care să vină la Gorj să facă o analiză clară a ceea ce se întâmplă și, poate, această analiză să stea la baza unei strategii sau unui mod de lucru pentru viitor, pentru că aceste lucruri se întâmplă din ce în ce mai des.

Acestă anchetă trebuie să ne spună clar ce trebuie să facem noi ca instituții, ca familie, ca unități școlare, ca media, ca societate în general”, a spus Cosmin Mihai Popescu în emisiunea „Descoperiți”, de la Antena 3.

Șeful CJ Gorj a precizat că sunt deja făcute anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicați în agresiune.

fata-batutafata-batuta

Citește și:

Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani, din Târgu Jiu, bătută de colege: „Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară!”

„Fac revoluție dacă nu-i bagă pe toți din familie la psihiatrie”

Pe de altă parte, Mircea Badea este decis să nu-i lase pe agresori să scape nepepsiți. Vedeta Antena 3 susține că actele bătăușei de 14 ani sunt de o gravitate fără precedent, proprii unei persoane cu probleme psihice serioase.

„Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie, acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă”, a zis Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

„Avocatul familiei descreieratei de 14 ani, pentru că niciun om normal indiferent de vârstă nu are cum să facă așa ceva, are niște probleme psihice grave și ar trebui investigată medical, îmi transmite că familia aceasta de bizari, ca să nu le spun altfel, se simte amenințată de ce am postat eu pe Facebook. Asta e o veste bună. E bine că se simte amenințată, e un gest de normalitate”, a spus Mircea Badea.

Dacă Doamne ferește s-ar fi întâmplat  copilului meu aveam cu totul și cu totul alt Breaking news azi”, a adăugat el.

„Această făptură de 14 ani, ea nu mai e chiar un copil că la 14 ani ai buletin, să faci așa ceva înseamnă că ai niște probleme foarte grave cu căpuțul și cu interiorul foarte grave. Ea în acest moment este în libertate, este foarte greșit. Familia este în libertate, este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea.

Citește și:

Fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute: „Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!”

Elena Chiriac de la Ferma a fost bătută de 5 fete. A trăit cazul copilei umilite din Târgu Jiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton