Povestea emoționantă a unui cuplu de 85 de ani din Spania. S-au vindecat în același timp de coronavirus. Reacția medicilor care i-au îngrijit este incredibilă!

 Oana Popoiag
.

Nici măcar o pandemie nu poate sta în calea miracolelor. Este cazul a doi bătrânei din Spania, căsătoriți de 60 de ani, ce s-au internat în același salon și s-au vindecat în același timp de coronavirus. La externare, medicii care i-au îngrijit au uitat de moarte și oboseală și i-au aplaudat minute în șir pe cei doi. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile te impresionează până la lacrimi.

Spania este în acest moment în topul celor mai afectate țări de coronavirus, iar numărul deceselor în continuă creștere. Medicii nu mai fac față, sistemul medical pare că se prăbușește. În tot acest haos, este încă loc de miracole.

Reacția fabuloasă a medicilor după ce un cuplu de 85 de ani s-a vindecat de coronavirus

Publicația La Sexta, citată de Știrile Pro tv, relatează povestea incredibilă a unul cuplu în vârstă, care părea că nu are nicio șansă în fața virusului. Este vorba de Conchin, de 85 de ani, și Miguel, de 86 ani, doi bătrânei căsătoriți de șase decenii, care s-au vindecat de COVID-19 în același timp, fiind internați în același salon, într-un spital din Murcia.

Povestea lor emoționantă este dublată de reacția medicilor care i-au îngrijit. În momentul externării, când pacienții vindecați au ieșit pe holul spitalul pentru a-și lua 'la revedere', doctorii le-au făcut o surpriză fabuloasă. Uitând o clipă de realitatea cruntă și de extenuare, personalul medical i-a întâmpinat pe cei doi bătrânei în ropote de aplauze, cântându-le și urându-le multă sănătate.

Foto: Hepta

Citește și: Tily Niculae, prima vedetă care a născut în plină pandemie de coronavirus: 'Personalul medical era depășit. Au fost momente când au întrat fără echipamente de protecție la mine' / EXCLUSIV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton