Planta miraculoasă care poate ucide coronavirusul. Crește și la noi, în toate zonele! Cum se prepară decoctul

 Oana Pantazi
.

Cercetătorii chinezi au descoperit recent efectele miraculoase ale decoctului caprifoiului, o plantă extrem de populară și la noi, care ar putea vindeca noul coronavirus. Iată modul simplu de preparare a decoctului din aceată plantă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lupta împotriva coronavirusului se duce acum pe toate planurile, începând cu medicina alopată și încheind cu cea homeopată. Drept urmare, recent, cercetătorii chinezi au descoperit efectele miraculoase ale caprifoiului, plantă cunoscută la noi și sub denumirea Mâna Maicii Domnului.

Planta are efect și asupra altor virusuri gripale

În afară de aspectul delicat și mirosul suav, caprifoiul are și niște proprietăți unice. Studiul realizat de Universitatea Nenjing și un spital din acest oraș, în colaborare cu Institutul de Virologie Wyhan, sub conducerea lui Chen-Yu Zhang, a descoperit că o moleculă prezentă în această plantă, numită MIR2911, inhibă replicarea coronavirusului, grăbind astfel vindecarea pacienților deja infectați.

Mai mult, decoctul de caprifoi are efect nu doar asupra noului coronavirus, dar și asupra virusurilor gripale de tip A, inclusiv asupra gripei porcine (H1N1), gripei aviare (H5N1, H7N9).

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Bolnavii de coronavirus s-au vindecat în 4 zile

Cercetătorii chinezi au descoperit că bolnavii de coronavirus care au băut decoct de caprifoi au negativat în doar 4 zile, spre deosebire de pacienții care au luat medicamentele specifice și care s-au vindecat după 12 zile.

„Scopul acestui studiu este de a demonstra că MIR2911 din decoctul cu caprifoi inhibă suficient replicarea SARS-CoV-2. Pe de altă parte, în studiul intitulat „Scăderea absorbției HD-MIR2911 la subiecții umani cu polimorfismul SIDT1 nu reușește să inhibe replicarea SARS-CoV-2', am arătat că MIR2911 sintetic, celular-exosomal MIR2911 și sero-exosomal MIR2911, a inhibat direct proteina SARS-CoV-2 și replicarea acesteia.

Prin urmare, propunem medicilor și oamenilor de știință din întreaga lume să efectueze teste clinice cu MIR2911 din decoctul de caprifoi pentru a ajuta la tratarea infecției cu SARS-CoV-2', a declarat Chen-Yu Zhang, omul de știință care a condus cercetarea, citat de antena3.ro.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Cum se prepară decoctul de caprifoi

În compoziția florilor de caprifoi se găsesc substanțe precum quercitină (antioxidant puternic), magneziu, calciu, potasiu, uleiuri esențiale, vitamina C. Nu în ultimul rând, acestea sunt bogate în acid salicilic, un compus similar aspirinei ce are efecte benefice în tratarea gripelor, răcelilor, a febrei, a infecțiilor, a durerilor de gât, a celor menstruale și reumatice.

Decoct de caprifoi (Mâna Maicii Domnului): 30 de grame de caprifoi se fierb timp de 30 de minute în 300 ml de apă. Conform cercetătorilor, decoctul inhibă replicarea virusului cu 93%, având efect antiviral. Acesta trebuie însă consumat cu moderație, în cantități mari putând deveni toxic.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: „Tata este singurul care a luptat să afle adevărul”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton