Panica naște monștri! Suporterii unei echipe din Capitală au scos din metrou un tânăr asiatic de teama coronavirusului. "L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au și scuipat"

 Oana Pantazi
.

Temutul coronavirus este tot mai aproape de noi, în Italia fiind înregistrați deja 11 morți și 322 de persoane infestate, iar panica iscată și alimentată de inconștienți duce la gesturi extreme. Azi, fanii unei echipe de fotbal bucureștene au scos din metrou un tânăr de origine asiatică, de teama coronavirusului!

Panica iscată de teama față de necunoscut, dar și de proasta informare, alimentată din plin, în mediul online, prin intermediul unor știri alarmiste, face ca populația să reacționeze în cel mai neindicat mod. Dacă ieri multe dintre hipermarketuri au fost golite de alimentele de bază de către cei care, speriați de teama molipsirii cu coronavirus, par să-și fi propus să se baricadeze în casă până la adânci bătrâneți, azi călătorii de la stația de metrou Aurel Vlaicu au fost deja martorii unui fenomen de o violență extremă!

Tânărul de origine asiatică, considerat vinovat de răspândirea coronavirusului!

Niște ultrași, susținători ai echipei Rapid, care se îndreptau spre stadion, unde echipa lor urma să joace cu Turris Turnu Măgurele, s-au luat de un tânăr de origine asiatică, pe care l-au acuzat că este responsabil de răspândirea coronavirusului! Apoi, aceștia l-au înjurat și l-au scuipat, după care l-au dat jos din vagon, spre stupefacția călătorilor care au participat la halucinantul moment.

„L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au și scuipat, înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la stația Aurel Vlaicu”, a mărturisit un martor, conform mediafax.ro.

Acesta este, cu siguranță, doar primul dintr-un lung șir de incidente, în cazul în care coronavirusul va pătrunde și la noi în țară, iar asta nu este decât o chestiune de timp, dat fiind că, deja românii care muncesc în Italia se întorc în țară, iar un italian care a fost depistat pozitiv se tratează acum într-un spital din Rimini, după ce a stat câteva zile în România, unde a intrat în contact cu zeci de persoane!

Din nefericire, mai greu de combătut decât virusul este panica deja instalată, care va fi cu greu eliminată, iar asta din cauza lipsei de informare! Oamenii preferă să-și facă provizii, să se lamenteze și, la o adică, să-i lapideze pe cei care tușesc în metrou decât să urmeze câteva reguli simple, dintre care cea mai importantă poate fi salvatoare: nu ocoliți apa și săpunul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton