Olivia Steer l-a lăudat pe Cataramă că a vrut să se infecteze cu COVID-19. Ce a declarat afaceristul despre ea, în urmă cu 2 ani: "Acest personaj arată că nu are nimic de-a face cu ideea de sănătate"

 Cica Cristina
.

Olivia Steer a avut numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri Viorel Catarmă, după decizia acestuia de a se autoinfecta cu noul coronavirus. Se pare că nu o impresie la fel de bună are și partenerul Adinei Alberts, care în urmă cu nu foarte mult timp o ataca pe soția lui Andi Moisescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

1.-Olivia-Steer-21.-Olivia-Steer-2

Cu câteva zile în urmă, Olivia Steer îl susține pe Viorel Cataramă în demersul lui de a se autoinfecta cu noul coronavirus. Mai mult, a subliniat că omul de afaceri i-a câștigat nu doar atenția, ci și respectul.

'Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!', a scris Olivia Steer Facebook.

Citește și: Viorel Cataramă, primele declarații după rezultatul experimentului COVID:”Am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de măsuri pentru limitarea libertăților”

Viorel Cataramă, atac la adresa Oliviei Steer

Se pare, însă, că Viorel Cataramă nu avea o impresie la fel de bună despre soția lui Andi Moisescu în urmă cu doi ani. Dimpotrivă. El a spus clar că nu este de acord cu ideile promovate de Olivia Steer și a menționat că premiile oferite Oliviei la o gală dedicată sănătății sunt absurde!

'Premierea Oliviei Steer este o MARE și NEFERICITĂ greșeală care trebuie corectată. Prin opoziția la mamografii și la vaccinări, acest personaj arată că nu are nimic de a face cu ideea de sănătate. Cei care i-au acordat premiul sunt IRESPONSABILI!', a precizat Cataramă, potrivit wowbiz.ro.

Viorel Cataramă: „Sunt alături de dna. Steer în lupta pentru păstrarea libertăților noastre!”

Omul de afaceri a precizat pentru VIVA! că își cere scuze pentru declarațiile făcute în urmă cu doi ani: „Îmi cer scuze public, pentru declarațiile făcute împotriva dnei. Olivia Steer cu ceva timp în urma! Am văzut în ultima perioada ce înseamnă să accepți cu inconstienta abuzul autorităților de a-ți face bine cu forța! Oamenilor trebuie să li se explice, dar să fie lăsați liberi să se manifeste; politica plumbului în gură este un atribut al TIRANIEI, nu al DEMOCRATIEI! Sunt alături de dna. Steer în lupta pentru păstrarea libertăților noastre fundamentale!”.

De asemenea, Viorel Cataramă a precizat că va mai face un test, iar dacă rezultatul va fi negativ, atunci familia se va reuni. „Mâine fac al doilea test; dacă va fi tot negativ, atunci da, familia se va reuni”.

Citește și: Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze.Ce rezultat a primit? Prima declarație a soției lui, Adina Alberts.

Viorel Cataramă, testat negativ pentru coronavirus

După ce a făcut demersurile necesare pentru a se autoinfecta, testele realizate de Viorel Cataramă pentru coronavirus au avut rezultate negative: atât cel rapid, cât și cel PCR (molecular).

„Acest test făcut are o precizie de 99,9%. Voi repeta testul mâine, așa sunt legile din România. Am vrut să demonstrez că mă duc în cel mai periculos loc și nu pățesc nimic. Nu am pățit nimic. Am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de măsuri de bușire a economiei și de limitare a libertatilor. Am vrut să demonstrez că nu pățesc nimic. Credeți că pe stadion, în sala de concerte, în mall, nu e aceeași problemă? Oamenii trebuie lăsați să se bucure de libertăți, nu de pușcărie, tiranie’, a declarat politicianul când a aflat rezultatele testelor.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

Citește și: Viorel Cataramă, primele declarații cu privire la reacția soției sale, după ce a decis să se infecteze cu COVID-19:„O despărțire nu e un capăt de țară'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton