O mamă al cărei bebeluș are simptome de coronavirus își strigă durerea: "Toți fug de noi. Scade febra 20 de minute și apoi revine. Plânge încontinuu"

 Cica Cristina
.

O mamă din Suceava trece prin momente cumplite. Bebelușul ei prezintă simptome de coronavirus, însă cadrele medicale nu au timp să îl consulte, având în vedere numărul mare de pacienți de la Spitalul Județean din Suceava.

O mamă este disperată și nu mai știe cum să își mai liniștească bebelușul care plânge încontinuu. Medicii nu au timp să îl consulte, în ciuda simptomelor pe care le prezintă.

„Toți fug de noi. Stau să mă rog să vină medicii să îl consulte. A venit un medic, nu e pediatru el, atât a zis, că el doar atât poate să vină să îl consulte și să plece.”, a spus femeia la Antena 3.

În plus, femeia susține că bebelușul nu primește tratament adecvat, nici măcar nu i se pun perfuzii pentru a-i ameliora starea, scrie spynews.ro.

„Nimic nu îi face decât perfuzii, scade febra 20 de minute și după aia apare înapoi. Și plânge încontinuu așa. I-au ieșit bube pe tot corpul', a menționat mama de-a dreptul disperată.

În egală măsura, femeia este de părere că bebelușul ar fi fost infectat chiar în spital: „Din Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava. Am stat la pediatrie cu el. De acolo.(…) I-a găsit pneumonie.”

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton