O garsonieră din Cluj, cu cada în bucătărie, lângă aragaz, este scoasă spre închiriere la un preț uriaș: „Vreau să cred că e o glumă”

 Calin Maria Bianca
.

O garsonieră din Cluj, cu cada în bucătărie, lângă aragaz, scoasă spre închiriere la un preț uriaș. Nu este pentru prima dată când anunțul unei garsoniere de închiriat ajunge să țină primele pagini în mediul online și să stârnească un val de reacții printre internauți. Ei bine, dacă în trecut garsoniera din Cluj de 11 metri pătrați a creat numeroase discuții pe Internet, de data aceasta este vorba tot despre una din acest oraș, însă care are baia în același loc cu bucătăria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O garsonieră, care are cada chiar în bucătărie, lângă aragaz, a fost scoasă spre închiriere, în Cluj-Napoca. Așa cum era de așteptat, anunțul proprietarului a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, iar internauții nu s-au putut abține să nu lase o reacție. Bineînțeles, secțiunea comentariile a ost luată cu asalt de numeroase mesaje, unele mai amuzante decât altele.

Citește și: Mircea Bravo a vizionat garsoniera de 11 mp din Cluj: „Mai bine o făceai muzeu'

Citește și: Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj. Patul este deasupra băii

Ei bine pe lângă modul neașteptat și ieșit din comun de organizare a spațiului din garsonieră, internauții din mediul online au fost șocați de prețul uriaș pus de către proprietar. Ce-i drept, prețurile imobiliarelor au crescut foarte mult în utlima vreme, însă totul pare fi dus la extrem în acest anunț.

Citește și: „Îmi e tare frică”. Theo Rose se confruntă cu noi probleme în a cincea lună de sarcină

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță se pregătesc de nuntă. Unde vor petrece luna de miere: „Într-o destinație exotică'

O garsonieră din Cluj, cu cada în bucătărie, lângă aragaz, scoasă spre închiriere la un preț uriaș

Garsoniera care are cada lângă aragazul din bucătărie este scoasă la închiriere cu suma de 2.500 de lei, echivalentul a 500 de euro pe lună. Cei care au văzut anunțul au rămas fără cuvinte, ținând cont că la acest preț poți închiria un apartament de tip studio. Așa cum era de așteptat, ironiile și numeroasele comentarii amuzante și totodată răutăcioase au curs la postarea cu închirierea acestui spațiu.

Cum au comentat internauții

Potrivit Știri de Cluj, proprietarul a specificat în anunțul de închiriere faptul că poți face baie și în același timp poți să și gătești. După această preicize ironică, internauții nu s-au sfiit și au încept să lase o serie de comentarii pe măsură.

„Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Daca mănânci o zamă de fasole gătită îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!', a fost un comentariu lăsat la postare.

„Exact asta e exemplul perfect de ce oferă unii proprietari şi ce pret se așteaptă good one! Aş vrea să agăţ șifonierul pe peretele gol cred că intră perfect', a fost alt comentariu.

„Mai merge o perdeluţă la dulapul de sub plită şi o daţi cu 600', a scris alt internaut.

Ei bine, dacă ne aducem aminte de vechile postări legate de închirieri, aceasta nu este singura garsonieră din Cluj care a stârnit un val de reacții în mediul online. Anul trecut, făcea furori anunțul garsonierei de 11 metri. De asemenea, cu mai mult timp în urmă și cea cu patul deaspura băii a făcut furori.

Sursă foto: Facebook / Știri de Cluj

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton