După șase ani de relație, o femeie a aflat că iubitul ei era, de fapt, fratele ei biologic: "Am fost ciudat să stau în pat lângă el"

 Dumitrache Laura
.

Povestea unei tinere a făcut înconjurul lumii. Aceasta a povestit pe o platformă online că a descoperit un lucru șocant. Iubitul cu care se iubea de șase ani era, de fapt, fratele ei biologic. Un simplu test ADN avea să le schimbe viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După șase ani de relație, o femeie a aflat că, de fapt, partenerul cu care își împărțea viața de șase ani este fratele ei biologic. Povestea lor a devenit virală în mediul online, iar multă lume a rămas șocată. Tânăra de 30 de ani și iubitul/fratele ei au aflat că sunt frați după ce au făcut un test ADN.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Valeria Seciu și Octavian Cotescu:„A fost o mare îndrăzneală'. Actrița a rămas văduvă la 46 de ani

Citește și: Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală.Prințul Charles și Prințul William au plecat în Scoția, ca să fie alături de ea

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț.Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului.Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă

Cei doi au fost adoptați încă de mici, iar soarta a făcut ca ei să se întâlnească. După ce au realizat că au multe lucruri în comun și se potrivesc, tinerii au decis să formeze un cuplu. Ulterior, au vrut să afle de unde s-au născut și care este locul lor natal.

Povestea incredibilă a unui cuplu. O femeie a aflat că iubitul ei era, de fapt, fratele ei biologic

Iubirea dintre doi oameni poate fi atât de puternică uneori, încât nicio situație extremă nu-i poate despărți. Este și cazul a doi tineri care se iubesc de șase ani și au aflat că sunt frați biologici. Femeia a poveste pe platforma Reddit despre experienta lor, șocând o lume întreagă. În vârstă de 30 de ani, aceasta a fost adoptată în copilărie, la fel și partenerul ei. Ulterior, cei doi au decis să dacă un test ADN pentru a afla informații despre familiile lor biologice. Rezultatul avea să le schimbe viața.

În cei șase ani de relație, cei doi și-au cunoscut părinții unul altuia și au fost convinși că sunt suflete pereche. Deși multă lume le spunea că seamănă foarte bine, nimeni nu s-a gândit care era, de fapt, situația.

Descoperirea a fost un adevărat șoc pentru cei doi îndrăgostiți

Tânăra a împărtășit povestea pe platforma online, mărturisind că se simte ciudat după ce a aflat adevărul. Aceasta a aflat că este adoptată abia când a intrat la liceu, declarând că nu a făcut o mare dramă, iubindu-și părinții foarte mult. La rândul lui, iubitul acesteia a aflat că este adoptat tot în perioada adolescenței, fiind și motivul pentru care s-au apropiat atât de mult.

Relația noastră a fost și încă este grozavă. Ne-am înțeles foarte repede unul pe celălalt. Am fost atrași unul de celălalt rapid. Nu am întâlnit niciodată pe cineva și am simțit imediat atracție și familiaritate.Acum știu că acestea se datorează faptului că este fratele meu. Nu fratele meu vitreg. El este fratele meu cu adevărat.', a spus tânăra.

Am făcut tot ce poate face un cuplu care este împreună de 6 ani'

Cei doi s-au comportat exact ca un cuplu în toți cei șase ani și și-au declarat sentimentele unul pentru celălalt. Au avut relații intime și au fost de acord încă de la începutul relației să nu aibă copii. Nu vreau să mă confrunt cu riscurile de sănătate și să fiu nevoită să cresc un copil și ca el să știe că părinții lui sunt frați..(…)

Întotdeauna ni se spune ‘semănați atât de mult sau ‘el este versiunea masculină a ta. Cu mult înainte de acest test am fost mereu comparați.Întotdeauna am râs de asta, dar mi-am petrecut dimineața privind poze cu noi doi împreună și realizând că într-adevăr semănăm atât de mult.', a explicat ea.

Care a fost reacția bărbatului după ce a aflat rezultatul testului ADN

În momentul în care tânăra a povestit drama prin care trece, iubitul ei nu știa care este rezultatul testului ADN. Ulterior, aceasta a venit cu nou informații, declarând că bărbatul a aflat adevărul. Cei doi au decis să facă un test ral în perioada următoare, dar se tem de rezultat.  Pot spune că este speriat și a fost ciudat să stau în pat lângă el', a adăugat ea.

În timp ce unii utilizatori le-au transmis să nu se despartă și să-și trăiască iubirea, dar fără avea copii. De cealaltă parte, un internaut le-a spus să arunce testul și să nu spună nimănui această informație.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton