Nuntă mare pentru fiul unui consilier local, în plină pandemie. Au fost 300 de invitați, printre care şi oameni politici

 Lupescu Anca
.

Nuntă cu peste 300 de invitați în Roșiorii de Vede, la celebrarea căsătoriei unui fiu de consilier local, în plină pandemie. Restricțiile impuse de autorități nu sunt luate în seamă de un consilier local și fiul lui, care au organizat o nuntă cu peste 300 de persoane, asta în condițiile în care grupurile mai mari de 20 de oameni în interior și 50 în aer liber sunt interzise, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cât despre măsurile de siguranță, nici nu poate fi vorba. Pentru că o nuntă e o nuntă, iar fotografiile trebuie să iasă bine, indiferent de pandemie. Organizatorul a fost amendat cu 3000 de lei, adică o sumă infimă, dacă ar fi să ne raportăm la localul de fițe și invitații de seamă.

Consilierul local PSD din Roşierii de Vede, Adrian Mirea, şi-a însurat fiul la un local de fiţe.

Niciunul nu a fost deranjat de faptul că distracţia a fost gândită ilegal din start. Legea interzice petrecerile private în spaţii închise, cu mai mult de 20 de participanţi. Chiar şi în aer liber, numărul maxim este de 50 de participanţi.

Însă, la nunta consilierului de pe 12 iunie, au fost prezenţi peste 300 de oameni, scrie liberinteleorman.ro. Masca de protecţie a fost un cuvânt străin pentru fiul politicianului şi pentru invitaţii săi. Acesta a fost îmbrăcat de prietenii săi, conform tradiţiei. Nici domnişoarele de onoare sau mireasa nu au respectat legea.

Au făcut o poză de grup în care distanţarea socială este zero. Prietenele ei au avut grjă ca mirele să găsească jartiera la locul potrivit, la finalul petrecerii.

Cu toţii au uitat de teama de COVID şi s-au înghesuit să facă poze cu fiul consilierului şi cu mireasa acestuia. Singura măsură luată de autorităţi a fost amendarea organizatorului petrecerii, cu suma de 3.000 de lei. Localul a fost închiriat de către o persoană fizică.

mirea1-1024×683mirea1-1024×683

Pe rețelele de socializare au apărut filmări din cadrul evenimentului, precum și fotografii în care se vede clar că nu se respectă măsurile de protecție individuală, așa cum prevede legea 55/2020 privind combaterea și prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton