Mihaela Bilic dezvăluie alimentul care topește kilogramele: „Nu există cură de slăbire fără..."

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Bilic are veşti bune pentru toţi cei cărora le place carnea și vor să slăbească. Medicul nutriționist a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, care este alimentul ce topește kilogramele și fără de care nici o cură de slăbire nu are șanse de reușită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bilic a vorbit despre importanța proteinelor în curele de slăbire și i-a sfătuit pe cei care țin cont de sfaturile sale de nutriție să acorde o mai mare importanță cărnii, alimentul ideal în diete.

„Nu există cură de slăbire fără carne la grătar. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Şi nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai săţios şi mai eficient când vine vorba de „topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!”, a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.

„Carnea este cel mai bun prieten al siluetei (…) Carnea ţine de foame şi, culmea, şi slăbeşte”, spune medicul.

Citește și:

Ce dietă ține Mirela Vaida: „Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea” / INTERVIU

Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg: „Nu mânânc carne”

Ce este și cum se ține corect postul intermitent, dieta sigură și sănătoasă de slăbit

Care este principalul inamic al siluetei

Potrivit Mihaelei Bilic, uleiul nu are ce căuta în dieta celor care vor să scape de câteva kilograme.

„Avem în tradiţiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu se pune ulei în cratiţă'. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne costă' silueta. Vă provoc la o încercare: renunţaţi o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiţi ce gust are mâncarea fără el. Lăsaţi doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veţi slăbi, vă promit!', a adăugat medicul.

'Capul, nu corpul, trebuie blocat și potolit ca să nu mai fie cu gândul la mâncare'

„Regimul de slăbit nu este o invenție nouă, oamenii s-au luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus, iar o metodă ușoară și eficientă de a topi' grăsimea, n-a fost descoperită. Încă. La o scurtă trecere în revistă a strategiilor legate de slăbit, constatăm cu tristețe că foamea și implicit mâncatul puțin, sunt sfinte. 

Hippocrate, părintele medicinei, recomandă munca fizică grea înainte de masă, ca să gâfâi de oboseală. Și pentru Soranus dEphese, medic din secolul II, soluția este să dormi cat mai puțin și să te miști cat mai mult. În plus trebuie mâncat o singură dată în zi, un singur fel de mâncare rece, pe bază de legume, cu un pic de pește sau carne. Încă din antichitate se recomandă deja consumul de laxative și vomitive.

Nu suntem dotați cu mecanisme naturale de slăbit, iar foamea este o senzație de care nu putem uita niciodată! Cât despre voință, slabă speranță că ne putem abține pe termen lung, nu putem schimba instinctele indiferent de efortul pe care-l facem. Capul, nu corpul, trebuie blocat și potolit ca să nu mai fie cu gândul la mâncare, mintea noastră e neobosită și insațiabilă când vine vorba de poftă și plăcere.„, a mai scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton