Mesaje și felicitări de Valentine’s Day. Cum să-i spui „Te iubesc!” de Ziua Îndrăgostiților

 Dumba Gabriela
.

Pe 14 februarie este Valentines Day, prilejul perfect pentru îndrăgostiții din toată lumea pentru a-și reînnoi jurămintele de dragoste. De sărbătoarea lui Cupidon, amorezii își spun „Te iubesc!' prin mesaje speciale, își dăruiesc flori și bomboane de ciocolată. Iar ca meniul să fie complet, Ziua Îndrăgostiților se încheie, pentru unele norocoase, cu cine romantice, care au drept „desert' râvnitul inel cu diamant.

Dacă doriți să vă impresionați jumătarea cu un mesaj special de Valentines Day, vă ajutăm cu câteva exemple de felicitări și declarații de dragoste pe care le puteți adapta, bineînțeles, după bunul plac:

Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd.

Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.

Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.

Te-am cunoscut în clipe grele, când sufletul mi-era pustiu, şi m-am îndrăgostit de tine, fără să vreau, fără să ştiu.

Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

„Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!' – Liviu Rebreanu

 „Iubirea este singurul răspuns normal și satisfăcător la problema existenței umane.' – Eric Fromm

„Când dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.' – Pedro Calderon de la Barca

Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc ca exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

 Eşti atât de dulce atunci când zambesti, când râzi, când plângi, când ma cerţi, când mă alinţi când mă iubeşti.

E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU.

Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia care mă face să ard de dor. În brațele tale mă mistuie dorința… Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușă viselor mele împlinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, că să mă aprind din nou în îmbrățișarea ta … Happy Valentines Day, iubirea mea!

De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.

Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu' îţi mulţumesc pentru Noi' – cea mai puternică galaxie din câte există!

Tu știi cine a fost Cupidon?

Vezi si alte idei de mesaje de Valentine’s Day

Vezi și care sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le poți trimite persoanei dragi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton